Drobnosti, které muži na ženách tajně milují

09.04.2023 | Vztahy

Možná jste spolu pouhých pár týdnů. Nebo naopak mnoho let. Víte, co vašeho muže dělá šťastným? O těchto maličkostech nemluví, a přesto z nich je paf!

Existuje spousta více či méně divných věcí, které muži považují za atraktivní, ale některé z nich jsou skutečně roztomilé. Posilují vztah a v mužích vyvolávají příjemné pocity. Třeba je děláte automaticky! Nebo snad ne?

Schoulení v náruči

Když ležíte na gauči u televize nebo odpočíváte po náročném dni, opřete se o partnerovo rameno, uvelebte se mu na hrudi a přehoďte přes něj svoji ruku. Muži milují, když vás mohou cítit a přičichnout k vašim vlasům – to vše s vědomím, že jejich přítomnost vítáte.

Žádost o pomoc

Ne, nemusíte se prát s tvrdohlavým víkem sklenice, o které si zlomíte nehet. Ani není nutné si vyměnit píchlé kolo u auta. Partneři jsou tu pro vás, a ve světě emancipace a rozdělení genderových rolí se mnoho z nich ztrácí v tom, co je jejich vztahovým úkolem. Dejte jim najevo, že se bez nich (stále) neobejdete, požádejte je o pomoc a nechte o sebe pečovat!

Zahájení milostné předehry

Na chlapy je vyvíjen velký tlak s tím, aby sex zahajovali jako první. Kdo to kdy určil? A proč by si žena nemohla „říct“ o milování dřív než oni? Vždyť je to důkaz toho, že po svém partnerovi toužíte. Tak neváhejte a vyjeďte po něm, ocení to.

Komplimenty

Komplimenty ve vztahu jsou samostatnou kapitolou. Pamatujte, že pokud muž vloží do vašeho vztahu hodně úsilí, nikdy si nebude stěžovat, že slyší, jak moc si ho vážíte. Vysekněte mu poklonu za to, jaký je, pochvalte jeho nápady, cíle nebo třeba kariéru. Uznání z vaší strany pohladí jeho ego.

Veřejné projevy náklonnosti

Držení se za ruku ve společnosti, pohlazení partnera po zádech, zatímco stojí ve frontě u pokladny, něžný polibek mezi regály supermarketu… Pánové to berou jako příslib toho, že jeden patříte druhému.

Pánské oblečení

V jakém dalším případě muž podléhá nostalgii a ženskosti? Když si na sebe natáhnete jeho oblečení – kupříkladu notoricky známou košili. Pravda je taková, že žena v pánské košili symbolizuje křehkost a zároveň potvrzuje mužnost své drahé polovičky. V podstatě připomíná ochranitelskou roli svého muže. A jemu to dělá nesmírně dobře!

Naslouchání

Traduje se, že žena přes den vysloví mnohem více slov než její muž. Ať už je to pravda, nebo ne, někdy se chlapovi děje něco důležitého v jeho životě, pracuje na dosažení cíle, podléhá stresu z práce, dělá si starosti s účty a podobně. Vyslechněte ho, nic víc nepotřebuje.

Plánování rande

Dobrou zprávou je, že k tomu, aby byl muž šťastný, nejsou potřeba velká romantická gesta. Stačí vymanit se z role matky jeho dětí a spontánně uspořádat schůzku jen ve dvou. Zařiďte hlídání a splňte mu přání. Příště on udělá to samé.

Zdroje: názor autora – celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat