Neschopnost navázat vztah přes seznamovací aplikace

05.04.2023 | Vztahy

A pořád to nejde! Zase vám zhasla naděje na další vztah přes on-line seznamky? Lásku nenajdete, pokud pořád dokola děláte stejné chyby. Zbavte se jich a najděte muže svých snů!

Možná, že stále prohledáváte všechny seznamovací aplikace, což nemá žádné výsledky. Proč? Ve vzhledu vašeho profilu může být něco špatně. Tak už konečně odstraňte z cesty všechny překážky, které vám brání najít si muže s velkým M!

Nudný popis sebe sama

Jméno, věk a fotografie. Toť vše. Samozřejmě, že někoho může zaujmout váš vzhled, ale jelikož v profilu chybí další informace o vás, kupříkladu, že milujete společnost nebo smích, potenciální adept půjde dál, neboť získá dojem, že se přes vaši uzavřenost musí hodně snažit, aby se k vám dostal. Zkuste víc popsat sebe sama.

Příliš tlačíte na pilu

Úplně z vás čiší, že zoufale toužíte po vztahu, a podle toho váš profil taky vypadá. Obraty jako „postrádám lásku“ nebo „hledám, ale nenacházím“ působí tak, že tlačíte na pilu. Zvolněte a seznamování začněte brát jako hru. Vždy však udržujte svůj „životopis“ krátký, ostrý a originální. Vymyslete něco, co je vtipné, ale něco o vás vypovídá.  

Volíte vulgární fotky

Hluboký výstřih, rudé rty, vyšpulený zadek, kolena od sebe… Na fotce potřebujete působit důstojně, ne lacině a přehnaně svůdně. V nápadníkovi přece nechcete probudit ryze sexuální zájem!

Obklopujete se luxusem

Zároveň se vyhýbejte náznakům toho, že všechno víte nejlépe, včetně toho, jak se vydělávají peníze. Odstraňte všechny obrázky s luxusními kabelkami, fotky z finančně nákladných dovolených a podobně. I když tím dokazujete soběstačnost, aspoň co se peněz týče, na mnoho mužů to nedělá dobrý dojem – zvlášť když hledají partnerku, nikoli člověka s náročným životním stylem na vysoké noze (sponzora).

V profilu máte příliš mnoho negativ

Muži milují ženy, jež jsou pozitivní a veselé a zároveň se lehce vypořádávají s „bytím“ jako takovým. Z tohoto důvodu se vyvarujte náznakům deprese, negativity a pesimismu. Akorát protějšek donutíte jít o dům dál. Opět platí, že nejlepší seznamovací politikou je brát seznamky jako hru. Nevíte-li si rady, čím se prezentovat, zeptejte se někoho, kdo vás dobře zná, kupříkladu kamarádky. Ta jistě popíše vaše nejsilnější zbraně!

Zdroje: www.mensxp.com, www.inshorts.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:44
139 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:42

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat