Věci, které můžete udělat pro svého partnera každý den

26.04.2023 | Vztahy

Ne, intimita není jen o dovádění v ložnici. Ve skutečnosti má se sexem pramálo společného! Prohlubte ji maličkostmi, které partner ocení!

Podle odborníků se intimita prohlubuje převážně komunikací a milými gesty. Proto věřte, že nepotřebujete nové spodní prádlo, studium Kámasútry, svíčky, dokonce ani procvičování sexy řečí. Postačí vám ochota udělat pro svého partnera něco milého navíc. Co by to mělo být?

Připravte snídani

Vyhraďte si čas na společnou snídani, umyjte partnerův oblíbený hrníček, připravte kávu a dejte si práci i s jídlem. Oblíbená jsou třeba ztracená vejce na topince se zeleninovou oblohou, ale pochopitelně, že protějšek ocení hlavně to, co má rád.

Zeptejte se, jaký měl den

Až partner večer přijde domů, nechte ho rozkoukat a následně se zeptejte, jaký měl den. A naslouchejte všemu, co vám říká! Ono se totiž ptát nestačí. Každý si přeje, aby ho ten druhý stoprocentně vnímal!

Vyžádejte si konzultaci

Odborníci na vztahy doporučují praktikovat „pravidelnou kontrolu vztahu“. Ta probíhá tak, že si ve dvou sednete a navzájem si sdělíte, jak se v partnerství cítíte, co by se v příštích týdnech i měsících mezi vámi dalo zlepšit a podobně. Muži i ženy podobný aktivní přístup ke vztahu milují. Pochopte ovšem, že na podobné rozhovory protějšek nemusí mít náladu, protože je kupříkladu unavený. Pak na něj nenaléhejte a termín konzultaci přesuňte na vhodnější čas.

Dořešte problémy

Vzpomeňte si na problém, který jste měli minulý týden. Partnerovi se třeba nelíbilo utrácení ze společného rodinného rozpočtu a kvůli tomu došlo na hádku. Pokuste se dusno mezi vámi urovnat a navrhněte řešení výhodné pro obě strany.

Udělejte něco za něj

Partner nestihl koupit granule pro psa, už týdny v autě vozí porouchaný počítač s tím, že ho nechá opravit. Udělejte mu radost a zařiďte to za něj. Příště vám tohle milé gesto určitě vrátí.

Zavolejte si

Kdy naposledy jste si místo esemesek zavolali? Odhadněte dobu, kdy partner chodí na oběd, a tudíž ho nebudete rušit v práci. A řekněte mu, že na něj myslíte a těšíte se, až se večer sejdete na gauči u nějakého pěkného filmu a skleničky vína. Jedná se o maličkost, která má na intimitu silný dopad!

Zdroje: názor autora - celý článek






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Uzená polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat