Znamení, že si vás partner chce vzít

O manželství jste nikdy příliš neuvažovala, ale stávající vztah vám pohled trochu změnil. Vidí to partner podobně? Důkazy hledejte v jeho rodině, sdílení budoucnosti i náklonnosti naslouchat.

Pro někoho je svatba jen zbytečný cár papíru a otravná administrativa, zatímco jiný ve sňatku vidí hluboký smysl a základ rodiny. Jak to máte vy? Není špatné přemýšlet o tom, zda s vámi váš partner chce uzavřít manželství, a to zejména tehdy, když vztah trvá delší dobu. Nechcete se zeptat přímo? Odpověď můžete získat i oklikou.

Sdílení budoucnosti jako jasné znamení

Jakmile dojde na řeč na budoucí plány, vždycky v nich hrajete hlavní roli. Pokud váš drahý ze slovníku vyčlenil slovo „já“ a nahradil ho slůvkem „my“, očividně počítá s tím, že s vámi chce strávit zbytek života. A kdoví, třeba to bude chtít potvrdit i oficiálně!

Rodinné návštěvy jsou čím dál častější

Už dávno vás představil své rodině, přátelům a známým? Trávíte v jejich společnosti stále více času? Pak je možná ruka v rukávě. Tím, že vás s nimi seznámí, vkládá do své rodiny očekávání, že po jeho boku budete dlouhodobě a dělá z vás součást svého nejbližšího okruhu. I způsob, jakým o vás mluví, mnohé napoví. V ideálním případě chce, aby vás jeho nejbližší měli rádi a poznali, jaký jste člověk. Dává-li jasně najevo, že jste pro něj stejně důležitá jako oni, pak si už můžete chystat prst na zásnubní prstýnek.

Cení si vašeho názoru a nechá si poradit

Být ve zralém, zdravém a dospělém vztahu také znamená být týmem. Vzájemně si pomáháte s těžkými rozhodnutími a fungujete jako poradce, důvěrník a zpovědník toho druhého. A přesně takhle to má být. Už slyšíte ty svatební zvony?

Hýčká vás jako princeznu

Další signál, že před vámi zřejmě brzy poklekne? Tím je, že ctí vaše potřeby a přání a vychází jim vstříc. Pamatuje si, co se vám líbí a nelíbí. Chce, abyste se s ním cítila spokojeně a přizpůsobuje tomu své chování. Často vás zahrnuje dárky, kterými vás touží potěšit? I když jsou to drobnosti, dokazuje to, že na vás myslí a vaše štěstí a pohoda je jeho prioritou.

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat