Komentáře k článku

Boban 14.01.2021

Zapřáhněte chlapa do všech domácích prací. Krom toho že už to nebude chlap, ale domácí služka, tak si uvědomí že vlastně ani tu ženskou nepotřebuje. Výborné rady. Očekávám nyní článek o tom, jak žena začne vypomáhat s opravou auta v garáži, nebo při stavbě altánku a přístřešku.

Jenda Boban 15.01.2021

Tak to jsme s přítelkyní asi mimozemšťané, když ta moje nemá problém ten altánek v pohodě spíchnout i sama. Partnera si přeci nevybíráme na základě toho co bude a nebude dělat i kdyby uměl míň je důležité se alespoň nějak zapojit nekoukat jak puk, když druhý maká a je nejlépe jinak zvládat co nejvíce věcí co se domácnosti týče, protože nikdy nevíte co se podělá a vy na to budete muset být třeba i tu chvíli úplně sám. Super nahoníš si ego pure chlapa či ženy, ale až jeden ..prvek" bude mimo, tak se bez něj poděláš, protože přece nebudeš dělat něco co tě jako chlapa či ženskou ,,táhne dolů" ? ()-:§ Né to fakt né...

Jenda 15.01.2021

Vážně moc by mě zajímalo z čeho podobné nesmysly vyplívají. S partnerkou jsme 10 let o práce v domácnosti se dělíme ani si to nemusíme nějak rozdělovat prostě jeden něco dělá a druhý dělá něco jiného asi nebudu jak idiot sedět a koukat se, že přítelkyně maká a já se asi budu hrabat na gauči mezi nohama. Do toho máme dvě malé dcerky, žijeme na vesnici takže makačka od rána do večera a stejně máme sex pořád. Pokud někdo své mužství staví na tom nikdy nevzít do ruky hadr apod. blbosti , tak mi to přijde, že takový partner chlap či ženská za moc nestojí a myslí si o sobě něco víc.

xxkouckaxx 15.01.2021

jsem v domácnosti a starání se o dům a rodinu je moje práce , která mne baví a nevadí mi , ale vidět mýho se o něco snažit u dřezu nebo sporáku je dost sexy (y)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat