Znamení zvěrokruhu milující dlouhodobé vztahy

Někteří lidé jdou ze vztahu do vztahu, jiní si raději užívají svobodu. Která znamení zvěrokruhu se cítí nejlépe v dlouhodobých vztazích?

Pokud hledáte partnera pro život, ale ten pravý se vám neustále vyhýbá, vsaďte na astrologii. Nemusíte kvůli tomu pročítat denně horoskop. Jen stačí při seznamování nenápadně zjistit, zda ten naproti vám patří k následujícím znamením. Ta totiž dlouhodobě vztahy doslova milují.

Býk

Býci patří mezi praktická znamení zvěrokruhu. Hledají cíleně někoho, o kom jsou přesvědčeni, že s ním vztah dlouhodobě vydrží. Když toto znamení zvěrokruhu najde někoho, kdo splní všechna jejich očekávání a nabídne mu stabilitu a vášeň, Býk se ho bude držet. Aby vztah udrželi a dokázali svému milovanému svou lásku, lidé narození v Býku překvapují svého partnera drobnými dárky, jako je romantická večeře nebo víkendový výlet pro dva.

Rak

Lidé narození v Raku jsou velmi citliví a žijí v souladu se svými pocity. Toto znamení zvěrokruhu by proto nikdy neinvestovalo svůj čas a energii do vztahu, ve kterém nevidí žádnou budoucnost. Vzhledem k tomu, že Raci jsou skuteční rodinní příslušníci, hledají lidi, se kterými mají nejen mnoho společného, ​​ale s nimiž se cítí propojeni.

Štír

Ze strachu, že zažijí zklamání, se Štíři ostatním lidem otevírají jen velmi pomalu. Takže když si toto znamení zvěrokruhu najde partnera, který jim nabídne emocionální bezpečí, zůstanou v tomto partnerství – do konce života. Bohužel to s sebou nese i negativní stránku. Lidé narození ve Štíru mají tendenci udržet nefungující vztah, i když vědí, že to pro ně není dobré.

Kozoroh

Toto znamení zvěrokruhu nemá problém být single. Proto Kozorohové vstupují do pevného vztahu pouze tehdy, jsou-li přesvědčeni, že vydrží dlouhodobě a dokážou si s partnerem představit svatbu a děti. Kozorohové jsou velmi pořádní a dodržují tradice, ale nepatří k těm, kteří by do vztahu spěchali. Naopak jsou velmi opatrní a pečlivě přemýšlejí, než někomu věnují svůj čas a energii.

Zdroj: www.timesofindia.indiatimes.com/life-style/relationships/love-sex/zodiac-signs-who-are-very-patient-in-long-time-relationships/photostory/99986107.cms?from=mdr, názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat