Sladký, ale maminčin mazánek

Jsou okouzlující, dobře se chovají k ženám a berou život z jeho lepší stránky. Jejich jediná chyba je, že jsou to maminčini mazánci! Kdo na něco takového narazí, nezapomene.

Protože dát tomuto typu mužů trvale najevo, že určité věci může dělat s mámou (což taky není vždy hezké), ale rozhodně ne s vámi, není jednoduchá práce.

Poznáte maminčina mazánka?

Mazánky většinou nepoznáte na první pohled. Pokud si nejste jistá, máme pro vás některé nezaměnitelné znaky:

Oblečení nechává tam, kde se zrovna svlékne.

Tašku z fitka si sám nikdy nevybalí.

Nemusí mít věci promyšlené – vždyť přece za něj vždycky někdo udělá.

Svět může počkat, to je jeho motto. Proto je jeho sklon k nedochvilnosti velmi výrazný. 

Když uklízí, vyčerpává se a očekává uznání.

Na večírcích nemyslí na zítřek a zmešká důležité schůzky – soukromé i pracovní!

Jeho kytice pro maminku je větší než ta pro vás!

Pokud u objektu své touhy rozpoznáte první varovné signály, dejte oběma čas na seriózní další kroky. Nestěhujte se k němu příliš rychle. Nechte ho, aby si vás podmanil, zachovejte si nezávislost, neplánujte mu život, nepůjčujte mu peníze (může požádat mámu), neuklízejte za něj a pomáhejte mu, jen když vás o to požádá. 

Nechte ho dospět

Nemůžete ho změnit. Ale můžete se chovat tak, aby se choval jinak, pokud s vámi chce trávit čas. To funguje dobře ve fázi prvního zamilování. Dejte mu čas, aby mohl dospět. Může se stát zralým mužem po vašem boku pouze tehdy, když mu dáte šanci, aby se jako takový ukázal.

Nepřebírejte práci mámy

Jeho matka za něj (dodnes) převzala spoustu zodpovědnosti a povinností. Váš partner toho umí hodně, když chce a ví, jak si pomoci. Ale od chvíle, kdy má vás, chce zodpovědnost předat vám. Tento balíček ale nepřijímejte.

Nic pro maminčiny mazánky

Není neobvyklé, že synové-mazánci jsou bonviváni, kteří vědí, že spoustu věcí jim bude odpuštěno, když po svých eskapádách s nevinným výrazem slíbí, že se polepší. „Všechno ti odpouštím, můj maličký,“ je reakce, na kterou byl od své matky dlouho zvyklý. Rozhodně byste to neměla napodobovat. Pokud nechcete, aby se jeho chování opakovalo, vaše odpověď proto musí být jednoznačná: Se mnou ne.

Milující přísnost

Podělal to? Nechte ho dusit alespoň pár dní, než mu dáte šanci vynaložit velké úsilí, aby to vyžehlil. Nejprve si musí znovu získat vaši přízeň. Buďte přísnější a náročnější než obvykle. Jen pak dostane dostatečně jasnou zpětnou vazbu.

Žádný klíč pro mámu!

Jeho matka má klíč od jeho bytu – "pro případ nouze"? Ujistěte se, že „nouzovou situací“ nenazývají něco jiného než vy. Může se stát, že v sobotu ráno jeho matka „jen“ přinese košile z čistírny – zatímco vy zrovna vycházíte polonahá z ložnice. 

Pokud jste s ním vy, máma může vrátit klíč. I když je hodná. 

Užijte si jeho kouzlo!

Maminčini chlapci vědí, jak vykouzlit úsměv na tvářích žen. Často jsou okouzlující a vtipní. Vědí, co je baví, milují a žijí krásné a pohodové věci a dopřávají si je, kdykoli a kdekoli je to možné.

Užívejte si jeho touhu po zábavě a splynutí se všemi příjemnými stránkami života naplno. Zároveň mu dejte zodpovědnost za svůj život! Pak se z vašeho vztahu stane zábava na dlouhou dobu.

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat