Vztah na dálku je těžký, přesto může fungovat

12.02.2024 | Vztahy

Vztah na dálku vyžaduje úsilí, odhodlání a trpělivost od obou partnerů, stejně tak plánování, stálou komunikaci, flexibilitu a kousek kreativity.

Pokud váš milovaný žije několik stovek kilometrů, několik států nebo časových pásem od vás, není to lehké. Aby byla vaše romantika a spojení naživu, je důležité dodržovat pár klíčových pravidel, jinak se pouto mezi vámi může zpřetrhat.

Ptejte se

Věci, které udržují prosperující vztahy na velké vzdálenosti, jsou v podstatě úplně stejné jako ty, na kterých stojí všechny osobní vztahy. Vyžadují však jen trochu více práce než tradiční osobní vztahy. Zapojte moderní technologie (FaceTime, WhatsApp, Skype nebo Zoom), partnera se pravidelně ptejte, jak se má, co dělá, jakým směrem se ubírá jeho pracovní projekt, celkově mějte zájem dozvídat se o jeho životě maximum a věnujte si pozornost.

Buďte kreativní

Videohovory jsou skvělé! Můžete společně vařit jídlo, cvičit nebo sledovat stejné filmy. Páry, které se rády baví, dokonce hrají i online hry, zkuste to taky!

Využijte služeb kurýrů

Byť je vzdálenost překážkou, nic nepotěší tak, jako když vám přijde balíček s nějakým milým překvapením – sem tam pošlete chutnou čokoládovou krabičku ve tvaru srdce, měkký polštářek, zarámovanou fotku a podobně. Posílání smysluplných dárků na dálku vám může dodat pocit většího spojení bez ohledu na kilometry mezi vámi. A kdy naposledy jste vykouzlili emotivní, ručně psaný dopis? Uvidíte, že vaše kresby, výstřižky a vlastní malůvky udělají větší radost než neosobní e-mail.

Nakupte erotické hračky s ovládáním na dálku

Fyzický dotek je to nejtěžší pro dálkový vztah, ale můžete jej aspoň částečně nahradit pomocí telefonních hovorů, a dokonce i hi-tech hraček pro dospělé. Erotické pomůcky, které se ovládají přes mobilní aplikace, okoření vaše partnerství. Stačí si naplánovat čas a ztlumit světla.

Investujte do péče o sebe, když jste od sebe

I když je pohodlnější sedět na gauči a vzpomínat na hezké chvíle, je lepší věnovat se zábavným aktivitám a zážitkům, které vám přinesou radost. Choďte mezi lidi, obklopte se přáteli a dalšími podobně smýšlejícími lidmi, jež mohou zmírnit vaši samotu. Vždyť kvalitně strávený čas ubíhá mnohem rychleji!

Do kalendáře zapisujte data setkání

Vědomí, kdy se příště s partnerem setkáte (byť ve virtuálním světě), je uklidňující. Proto si do diáře zapisujte data plánovaných hovorů. Mohou vám poskytnout ujištění, že i když protějšek zrovna není s vámi, máte se na co těšit.

Zdroje: www.brides.com/how-to-survive-a-long-distance-relationship-5211093, názor autora – zbytek článku






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat