Přítelkyně se s ním rozešla, tak nabídl jakékoli ženě stejného jména cestu kolem světa

29.12.2014 | Vztahy

Jordan Axani chtěl své přítelkyni Elizabeth Gallagher udělat báječné Vánoce. A tak koupil dvě letenky na cestu kolem celého světa v období těchto svátků a jednu nechal vystavit na její jméno. Jenže. Než se na vánoční putování kolem zeměkoule vydali, ona se s ním rozešla. Letenku se ale rozhodl nestornovat, nýbrž nabídnout jakékoli ženě světa, která má stejné jméno jako jeho bývalá. A před pár dny ji konečně potkal. Na cestě se mimo jiné zastaví také v Praze.

Protože letenky koupil Jordan ve velké slevě letos v květnu, nebylo možné je stornovat. Lístek pro partnerku by tak propadl, což bylo Jordanovi líto. Při knihování letenek nebylo potřeba uvádět číslo pasu, stačilo pouze jméno. Jenže, to se může změnit jen za vysoký příplatek. Proto se rozhodl letenku raději nabídnout ženě, která se jmenuje Elizabeth Gallagher.

Osmadvacetiletý romantik žije v Kanadě, takže požadoval také to, aby dotyčná pocházela z jeho země. Na sociální síti Reddit vyvěsil svůj inzerát a dostal tisíce emailů, z nichž osmnáct pocházelo od žen, které se jmenují Elizabeth Gallagher a mají kanadský pas.

Vítězkou, která s ním nakonec poletí, se stala třiadvacetiletá studentka z Cole Harbour v Novém Skotsku (Nova Scotia).

Na cestu kolem světa odletí v neděli 21. prosince z New Yorku, na cestě navštíví Milán, Prahu, Paříž, Bangkok a Dillí, odkud odletí zpět do Toronta, tam přistanou 12. ledna.

„Po rozchodu jsem přestal plánovat všechny další detaily toho výletu, neměl jsem žádné rezervace hotelů, ale jakmile začala o mém příběhu psát média, vedení hotelového řetězce Marriott International mi nabídlo, že nás ubytuje v oddělených pokojích ve svých pobočkách všude tam, kde přistaneme,“ uvedl Axani v rozhovoru pro Toronto Sun.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat