ŠÍLENÉ: Newyorčané řeší rozchody botoxovými injekcemi do obličeje!

05.01.2015 | Vztahy

Na léčbu zlomeného srdce po rozchodu neexistuje asi žádná univerzální léčba. Ačkoli je jisté, že čas jednou vše zahojí, není jisté, jak dlouho hojení bude trvat. A Newyorčané moc plýtvat časem nechtějí. Proto truchlí krátce, a pak jdou na botox.

Tvrdí to dermatoložka Anne Chapasová z Union Square Laser Dermatology v rozhovoru pro deník New York Post. Ačkoli sama nevěří tomu, že by vztah mezi vnitřní a vnější krásou byl nějak hluboký, pár injekcí botoxu do čela prý vyhladí vrásky a pomůže při lovu nové známosti.

Plastický chirurg Robert Schwarcz z New Yorku tvrdí, že se také setkává s velkým počtem klientů, kteří se rozhodnou pro botox po rozchodu. Jed umrtví mimické svaly a vyhladí obličej. Ten sice vypadá poněkud strnule, ale zase na něm není patrné vnitřní trápení. Podle doktora Schwarcze přitom žádají zákroky muži stejně jako ženy.

Asi patnáct procent mých pacientů přichází proto, aby se cítilo lépe po rozchodu či rozvodu, mezi nově nezadanými pacienty jsou muži stejně jako ženy. Ty to dělají pro sebe, asi jako když si koupí nové drahé boty. Zatímco muži mají většinou po čtyřicítce a chtějí vypadat mladší, aby mohli randit s mladšími ženami, nejde jim čistě o botox,“ tvrdí doktor Schwarcz v rozhovoru pro New York Post.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat