Podvede vás? Otestujte ho!

30.12.2014 | Vztahy

Odhadnout, jestli vás muž podvede, je samozřejmě prakticky nemožné. Ještěže máme vědu, statistiku a nejrůznější průzkumy! Ty nám totiž řeknou, který muž či žena podvádějí nejčastěji!

Takže u jakého člověka hrozí vyšší pravděpodobnost, že svou partnerku/svého partnera podvede?

1. Lidé, jejichž věk končí devítkou

Podle studie otištěné v časopise Proceedings of the Natural Academy of Sciences mají tendenci podvádět lidé, kteří jsou těsně před vstupem do nové dekády svého života. Snaží se totiž rychle něco stihnout, něco si užít, něco si dokázat...

2. Vysocí muži

Podle průzkumu internetové seznamky zaměřené na mimomanželské vztahy IllicitEncounter.com hledá ženu pro nevěru nejvíce mužů měřících přes 180 centimetrů.

3. Milovníci rock n‘ rollu

Ta samá webová stránka pak zveřejnila údaje, podle nichž 41 procent jejích uživatelů-mužů hledajících ženu pro mimomanželský vztah uvedlo jako oblíbený hudební žánr rock n‘ roll.

4. Francouzi

Ne nadarmo mají pověst největších milovníků na světě. V jistém průzkumu nadnárodní společnosti vyrábějící erotické pomůcky vyšlo najevo, že 75 % Francouzů přiznalo, že někdy podvedli svého partnera/partnerku. A ve srovnání s ostatními národy na plné čáře zvítězili.

5. Ženy-učitelky

Podle průzkumu, který provedla internetová stránka AshleyMadison.com, je typickou nevěrnicí učitelka. Nutno říci, že tento výsledek šokoval i samotné autory studie...

6. Uživatelé Twitteru

Výzkum University of Missouri došel k překvapivému závěru, že sklony k nevěře mají i vášniví uživatelé Twitteru. Podle autorů čím více člověk tuto sociální síť používá, tím více konflikty jeho partnerství trpí a tím se zvyšuje pravděpodobnost nevěry.

7. Blondýnky

Jeden z průzkumů stránky CheaterVille.com se zaměřil na nevěrnice podle barvy vlasů. A poněkud smutné vítězství si odnesly blondýny – 42 % nevěrnic totiž mělo světlé vlasy. Naopak nejvěrnější byly černovlásky – těch bylo mezi ženami s mimomanželským poměrem jen 11 %.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat