Komentáře k článku

Trémon 24.01.2019

Taky jsem polichotila, ale původní myšlenka nebyla se zlým úmyslem. To jste si dělali sami nebo vám někdo pomáhal ?

Kristyna04 22.01.2019

Každý by se měl hlavně starat sám o sebe

helus 21.01.2019

Některé tyto věty jsem bohužel použila.Budu si muset dát pozor na pusu.

Jura helus 25.01.2019

Nevím já je použil taky a zrovnatak mi je někdo řekl. Pokud nejsou řečeny evidentně jízlivě nebo njak zle nevidim v nich problém. Nejsem miliardář ani moji přátelé, dávám barák sám dohromady, chodím do práce, vychovávám děti, taky něco pouklidim když manželka nestíhá a občas prostě někde nejni něco stopro.

glady 21.01.2019

dávám si pozor na to, co říkám

nea 21.01.2019

Když se někomu u mě nelíbí, tak nemusí chodit. Bydlím momentálně tak na co mám peníze. Kvůli lepšímu bydlení si nebudu brát půjčku když vím, že bych ji neměla jak splácet. A lepší bydlet ve starém, nemoderním než pod mostem.

xxkouckaxx 21.01.2019

o bydlení jiných se nestarám , každému vyhovuje něco jiného - nedovolím si kritizovat ani bydlení vlastní dcery a že se mi spousta věcí nelíbí , ale je to její byt a o tom co a jak tam mají rozhoduje jen ona s manželem

aster 20.01.2019

Až na to první - to by u nás těžko někdo řekl, protože nic takového nemáme *8* tak u ostatních bodů by hodně záleželo na tom, kdo by to řekl. U většiny kamarádů by mi to nevadilo vůbec a ti druzí k nám nechodí...*4*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat