Komentáře k článku

aster 20.01.2019

Až na to první - to by u nás těžko někdo řekl, protože nic takového nemáme *8* tak u ostatních bodů by hodně záleželo na tom, kdo by to řekl. U většiny kamarádů by mi to nevadilo vůbec a ti druzí k nám nechodí...*4*

xxkouckaxx 21.01.2019

o bydlení jiných se nestarám , každému vyhovuje něco jiného - nedovolím si kritizovat ani bydlení vlastní dcery a že se mi spousta věcí nelíbí , ale je to její byt a o tom co a jak tam mají rozhoduje jen ona s manželem

nea 21.01.2019

Když se někomu u mě nelíbí, tak nemusí chodit. Bydlím momentálně tak na co mám peníze. Kvůli lepšímu bydlení si nebudu brát půjčku když vím, že bych ji neměla jak splácet. A lepší bydlet ve starém, nemoderním než pod mostem.

glady 21.01.2019

dávám si pozor na to, co říkám

helus 21.01.2019

Některé tyto věty jsem bohužel použila.Budu si muset dát pozor na pusu.

Jura helus 25.01.2019

Nevím já je použil taky a zrovnatak mi je někdo řekl. Pokud nejsou řečeny evidentně jízlivě nebo njak zle nevidim v nich problém. Nejsem miliardář ani moji přátelé, dávám barák sám dohromady, chodím do práce, vychovávám děti, taky něco pouklidim když manželka nestíhá a občas prostě někde nejni něco stopro.

Kristyna04 22.01.2019

Každý by se měl hlavně starat sám o sebe

Trémon 24.01.2019

Taky jsem polichotila, ale původní myšlenka nebyla se zlým úmyslem. To jste si dělali sami nebo vám někdo pomáhal ?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat