Co zadané holky závidí těm single?

13.02.2015 | Vztahy

Blíží se Valentýn, tedy svátek zamilovaných. A také období, kdy mají zadaní lidé tendenci litovat ty, kteří svou drahou polovičku ještě nenašli. Ale nenechte se mýlit – i single život má svá kouzla!

A co že to mohou šťastně zadané ženy svým single kamarádkám závidět (a možná jim to opravdu závidí, i když by to nikdy nepřiznaly)?

1. Flirtování

Kdy chcete, s kým chcete, nenápadné nebo naopak pěkně okaté, zkrátka flirtování je zábava. Ovšem zkuste flirtovat s přitažlivým cizincem, když vedle vás sedí manžel...

2. První polibky

První polibek má své nezaměnitelné a nezpochybnitelné kouzlo. Je v něm napětí, očekávání, vzrušení, ale také trocha ostychu a obav. Zničující kombinace. Na ten svůj poslední mohou zadané ženy už jen vzpomínat.

3. Vztahy bez žárlivosti

Nezávazné „vztahy“ mají tu výhodu, že ani jeden z partnerů nečeká jakýkoli závazek. A tak ani jednoho z nich nenapadne žárlit. Na nikoho.

4. Žádné „hlášení polohy“

Vyrazíte večer ven s kamarádkou na vínko, ale pak se rozhodnete, že vlastně půjdete tancovat, no a protože přeci nepocestujete uprostřed noci na druhý konec města, přespíte u ní. A nikdo nečeká, že mu to zatelefonujete a vysvětlíte, že se budete po každé změně lokality „hlásit“.

5. Nerušený spánek

Žádné děti, které vás o víkendu budí v půl sedmé, žádný chrápající manžel, zkrátka jen pohodový, ničím nerušený spánek.

6. Nepovedená rande

Tak dobře, tohle nezní moc logicky, ale je to tak – z nepovedených schůzek si sice odnášíte nepříjemný pocit, ale po čase se z nich stanou skvělé historky k pobavení kamarádek.

7. Čas jen pro sebe

Jste paní svého času. Rozhodujete o něm jen a jen vy. A sobě z něho můžete věnovat tolik, kolik chcete (a kolik vám okolnosti dovolí).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat