Nečekejte v koutě a udělejte při seznamování první krok vy

01.08.2018 | Vztahy

Dávno už neplatí onou pověstné „sedávej, panenko, v koutě“. Kdepak, i žena může udělat při seznámení první krok, vzít svůj milostný život do vlastních rukou a sbalit muže svých snů!

Jenže jak udělat onen pověstný první krok?

Odhoďte předsudky

Zatímco u mužů je oslovení neznámé ženy, která se jim líbí, bráno jako akt sebevědomí a odvahy, u žen se stále ještě setkáme s názorem, že je první krok výrazem zoufalství. Což je úplný a naprostý nesmysl! Navíc i mužům se líbí, když žena převezme iniciativu. Jednak jim samozřejmě lichotí zájem krásné ženy, jednak si mohou na chvíli oddychnout od oné občas pěkně nevděčné snahy zaujmout ženu svých snů.

Vsaďte na sebevědomí

Říká se, že sebevědomé ženy jsou vždycky krásné. A je to pravda, sebedůvěra dodává ženám (ale i mužům) potřebný šarm. Navíc sebevědomé ženy svým mužským protějškům imponují. Takže zapomeňte na stud a sklopené oči, pěkně předmět svého zájmu zcela nepokrytě obdivujte (opět platí, že každý muž je potěšen zájmem ze strany něžného pohlaví) a pak jděte na věc!

...a užijte si flirt

Flirtování je nejen úžasná zábava, ale také prostředek k dosažení vytýčeného cíle, tedy okouzlení a „sbalení“ objektu zájmu. Navíc i muži si ho pořádně užívají! Buďte hravá (zapomeňte na agresivní a tvrdé projevy), sem tam zkuste letmý dotyk (úplně náhodný, samozřejmě...) a to nejdůležitější – pořádně se usmívejte!

Náznaky vs. přímočarost

V rámci flirtování samozřejmě můžete využít nejrůznějších náznaků a dvojsmyslů, ale upřímně – nakonec se budete muset uchýlit ke staré známé upřímnosti. Muži jsou zvyklí komunikovat zcela otevřeně, přímo. Náznaky ho spíše zmatou, nebude si jistý, zda s ním opravdu jen nezávazně flirtujete, nebo máte zájem o něco víc. Takže na to pamatujte.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat