Miláčku, děti už spí…

10.04.2015 | Vztahy

Pamatujete, jak ve filmu „Jak dostat tatínka do polepšovny“ řeší tatínek s maminkou (tedy hlavně tatínek), jak si užít nějakou tu romantiku, když je jim malý Vašík neustále v patách? Možná podobnou situaci zažíváte i vy.

Jak vytěžit ze situace, že děti konečně poklidně spí ve svých v postýlkách, maximum? Máme pro vás několik tipů.

1. Francie v obýváku

Otevřete si lahev vína, vyndejte z lednice nějaké dobré sýry, přidejte sušenky, olivy (prostě cokoli, co máte rádi) zapalte svíčky a užijte si romantiku vpravdě pařížskou!

2. Malé lázně v koupelně

Máte-li vanu, využijte toho! Pěkně ji napusťte, přidejte voňavou pěnu, svíčky… Taková smyslná koupel je splněním snů i toho nejnáročnějšího romantika!

3. Přehlídkové molo v ložnici

Pořiďte si nějaký sexy obleček nebo spodní prádlo a předveďte partnerovi, jak úžasně v něm vypadáte. Pravda, nejspíš ho na sobě nebudete mít dlouho, ale kdo by si stěžoval,že…

4. Kino na gauči

Proč vyrážet za filmy jen do kina? Udělejte si filmovou noc v klidu domova! Můžete začít něčím nevinným a romantickým a skončit třeba snímkem pro dospělé. V rámci inspirace, samozřejmě.

5. Wellness v kuchyni

Smyslné masáže se nemusejí odbývat jen v ložnici nebo koupelně! Taková kuchyň taky není špatná – máte totiž po ruce spoustu šikovných věcí, jako je třeba šlehačka, rozpuštěná čokoláda a další pochoutky, které se dají servírovat na těle.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat