4 případy, kdy je POVOLENO vrátit se k bývalému

05.06.2015 | Vztahy

Moudrá rada říká, že když už jste se jednou rozešli, asi k tomu byl důvod a nějaká druhá šance už je zbytečná, protože vztah opět skončí krachem. Jenže i moudré rady je třeba ignorovat!

Třeba v některém z následujících případů.

1. Rozešli jste se v nevhodnou dobu

Respektive jeden z vás zrovna řešil nějakou závažnou událost v životě (rodinné trable, potíže v práci, krizi spojenou s věkem apod.), a tak mu už příliš času na budování vztahu nezbývalo. Následoval rozchod, i když jste se vlastně nikdy nepřestali milovat. A najednou je bývalý partner zpět, problémy vyřešeny a připraven vás zahrnout láskou a pozorností. Vezmete ho zpátky? Je to jen na vás...

2. Rozešli jste se, protože jste nebyli na vztah připravení

Možná, že když jste se potkali, léčila jste si zrovna rány z předchozího, nevydařeného vztahu. A i když jste se zamilovala, nedokázala jste se novému muži svého života pořádně otevřít, projevovat city, protože jste se bála, že vám zase partner ublíží. A tak vztah ztroskotal. Jenže teď máte jasno – milujete ho a on vás. Tak proč se zas nedat dohromady?

3. Najednou zjišťujete, o co jste přišla

Dlouhé roky vám to klapalo, ale pak vám do života vstoupil jiný muž nebo jste se pohádali kvůli maličkosti a z ničeho nic jste vztah ukončili. Jenže najednou zjišťujete, jaká to byla chyba! Jak moc vám bývalý partner chybí, jak se bez něj trápíte, co všechno pro vás znamená. Pokud se ani jeho city k vám nezměnily, je čas si dopřát druhou šanci!

4. Rozešli jste se, protože se vaše plány míjely

Od dětství jste měla jasno – do pětadvaceti potkáte muže svých snů, do tří let bude svatba, před třicítkou povijete aspoň jedno dítě. Jenže váš partner chtěl cestovat a v osmadvaceti se necítil na to, aby se stal otcem. A tak jste mu dala sbohem, protože vy přeci máte plán! Jenže najednou zjišťujete, že ani dokonalý plán není ve srovnání s láskou, kterou jste k sobě vždy cítili, tak důležitý.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat