PROMĚNY: Hlasujte o vítězce, kterou si vezme do parády naše vizážistka Pavlína!

24.12.2010 | Zábava

Vyberte tu, která si podle vás zaslouží péči naší vizážistky Pavlíny. Vítězku ostříháme, nalíčíme a poradíme jí tipy a triky, jak najít osobitý styl a být ještě krásnější. Kdo vyhraje, je jen na vás.

Co na vítězky čeká?

Profesionální kadeřnice a vizážistka Pavlína provede nejen změnu účesu a líčení, ale naučí vítězky, co všechno můžou s novým účesem dělat. Ukáže, jak se nalíčit za pár minut a přitom vypadat skvěle, a jaké líčení zvolit například na večírek. Navíc jako dárek od Bety.cz dostanete kosmetický balíček!

A jaká jsou kritéria výhry?

Proměnu od Bety.cz získají hned DVĚ z vás! Jednu vyberete vy, naše čtenářky, a druhou zvolíme spolu s vizážistkou Pavlínou u nás v redakci.

Nebojte, ty, na které se nedostane v prvním kole, nemusejí zoufat! Proměny s Pavlínou budeme pořádat pravidelně!

Kdo je kadeřnice, vizážistka a maskérka Pavlína Čepická

Od roku 1990 vede vlastní vlasové studio. Mimo jiné pracovala na mnoha filmových i divadelních projektech. Její práci můžete vidět například v Putování Jakuba a Václava pro CINEART, pohádce Z pekla štěstí pro FRONDA FILM a film Hraběnka L. pro CANAL UNO It. a mnoha dalších.
Svou kreativitu předvedla i na módních přehlídkách firmy BURDA, návrhářky K. Nademlýnské, N. Ruden atd.

Velmi ráda pracuje i pro reklamu (Agest, Fronda Film, Cineart, Dermacol, Zepter, Dior, 6. Promotion, Oriflame, Marlboro atd.)

Další aktivity:
- externí spolupráce s TV Prima, TV Nova a Českou televizí
- muzikály – vizáž pro K. Brožovou, Caruso šou, vizáž pro R. Kaspar, Peříčko – vizáž pro J. Štefánkovou, Do-re-mi – vizáž pro S. Laurinovou, SVĚTÁCI jako hlavní maskér
- umělecký maskér – Laterna Magica ARGONAUTI – pro OH ATHÉNY
- umělecký maskér – 13dílný seriál pro TV Nnova a TV Markíza „První krok“
 

Finalistky 1. kola proměn

Pozn. Pořadí fotografií odpovídá pořadí, v jakém přicházely přihlášky na náš redakční e-mail.

HLASOVAT MŮŽETE ZDE

Hlasování probíhá od 15. do 25. prosince 2010.

!!Hlasování prodlouženo do 31.12. 2010!!

Jakékoliv hlasování pomocí automatických systémů, tzv. robotů, je zakázáno a může mít za následek vyřazení ze soutěže. Stejně tak použití jiných způsobů umožňujících opakované hlasování bude kvalifikováno jako podvod a soutěžící bude ze soutěže vyloučen.

Soutěžících jsme se ptali, proč a pro koho chtějí proměnu podstoupit.

Emílie K.
Novou vizáž bych si přála hlavně kvůli sobě samotné, protože jen vnitřně se sebou spokojený člověk je opravdu krásný i navenek.

 


Veronika F.
Do proměny vizáže bych se chtěla přihlásit především kvůli sobě samé. Okolí mě považuje za tu "hodnou" holku, která je vždy přirozená, nikdy nebyla extra silně nalíčená a která nerada experimentuje jak s vlasy, tak s líčením (za prvé to ani neumím, kromě řasenky, make-upu a líček jsem opravdu nikdy nepoužila nic jiného, byť mě to láká :o), za druhé mi brání strach v tom, nalíčit se silně a nabarvit si vlasy třeba na červeno, protože ne všechno, co se mi líbí na modelkách, by mi slušelo). Toužím po rovných (každý den si je žehlím, aby se mi nevlnily), krásně dlouhých (jsou přirozeně zvlněné, takže mi rostou pomaleji než normální rovné vlásky) a lesklých vlasech, po přirozeném líčení, které mě ale stejně dokáže změnit z té "hodné"  na tu "šmrncovní". holku :o)

Kristýna B.
Změnu bych chtěla kvůli svému příteli a malé dcerušce. Je mi 21 a už 4. rokem jsem skoro stejná.

 

Jana M.
Protože budu brzy babičkou, chtěla bych vypadat hezky, až budu vozit kočárek.

 


Martina V.
Nejsem šťástná se svým vzhledem, mám syna 5 měsíců a přítel si našel jinou kvůli tomu, že už se mu nelíbím.

 


Jana H.
Proč bych chtěla podstoupit proměnu vizáže?
To je téměř jasné z fotek
měla bych po pěti letech doma s dětičkami nastoupit do zaměstnání. Brzy mi bude třicet a zjistila jsem, že už mi nestačí namalovat si řasy a stáhnout vlasy do culíku nějak to nemá šmrnc. Jen nevím, kterým směrem se vydat... Proto posílám své foto (omlouvám se, ale nemám fotku, na které bych byla sama).

Lenka K.
Proměnu bych chtěla podstoupit pro svůj lepší pocit, zvednutí sebevědomí a také pro svého přítele.

 

Tereza F.
Do soutěže jsem se přihlásila, protože už potřebuji změnu. Už mě nudí nevýrazná barva vlasů doplněná špatným střihem, kterou nosím už několik let.
S přítelem jedeme na Silvestra do Paříže, tak bych mu tam nechtěla dělat ostudu :). Ale hlavně bych si přála získat francouzský šmrnc.

Kateřina P.
Mám problém vhodně si zvolit nějaký styl oblékání, pořád se v tomto směru hledám, ohledně líčení mám asi jako každá žena nedostatky a hlavně nemám mnoho času se nalíčit po ránu do práce a vlasy, no tak to je asi největší halooo. Moje práce je pro mě důležitá a záleží mi na tom, abych zapůsobila na lidi v terénu mile, tak, aby vše proběhlo tzv.diplomaticky, ale "lidsky" :o). Vím, není to jen o věcech, ale hlavně o lidech a komunikaci, ale jak jsem zjistila, tak opravdu na lidi působí nejen jak člověk vystupuje, ale i jak vypadá, a proto jsem se rozhodla vám napsat a požádat o radu, jak na to.

Diana N.
Tuto vizáž bych chtěla podstoupit pro svého přítele, nejradši bych podstoupila nějaké velké změny, tak, aby mě třeba ani nikdo z mých příbuzných nepoznal :). Strašně ráda bych tuto soutěž vyhrála, ne kvůli ostatním, ale především kvůli sobě.

 

Darina K.
Je mi 30 let mám 3letého chlapečka a jsem těhotná ve 26. týdnu. Do proměny jsem se přihlásila, protože chci životní změnu. Nový účes, pomoc s líčením a získat sebevědomí. Jsem 6 měsíců opravdově zamilovaná a mám o 7 let mladšího přítele a nechtěla bych ho ztratit kvůli jiné ženě, která je dokonalá.Těhotenství obličej a vlasy poznamená, a tak chci mít sebevědomí i v těhotenství a po porodu. Svatbu máme naplánovanou na příští rok v dubnu a nechci vedle manžela vypadat jako sestra, ale jako milenka, na kterou by byl hrdý. Mám jemné, řídké vlasy, tak už jsem zvolila sestřih postupně sestříhat, nalíčení občas raději vynechám, ale jinak obyčejně nevýrazné, krátké nalíčení. Chci a potřebuji životní změnu, pro partnera překvapení, pro syna hezkou maminku a pro sebe získat šanci, že ta změna opravdu jde, a pomocí kosmetiky a líčení docílit mladšího vzhledu.

Radka R.
Jsem na mateřské dovolené a tak nějak nevím co se sebou:-) Na jaře bych měla nastoupit opět do zaměstnání a fakt bych na sobě do té doby chtěla trochu zapracovat.

 

Kateřina N.
Pro koho: asi pro sebe a možná mínění svého okolí
Proč: protože nejsem spokojená s tím, jak vypadám (obecně: obličej, postava…) Nikdy nebudu tou ženou, která o sebe úpěnlivě dbá. Je pro mě důležité žít v souladu s přírodou, a tak se snažím používat přírodní, na zvířatech netestované přípravky, jsem odpůrcem barvení vlasů a užívání fénu. Přiznávám, že se příležitostně maluji. Vzhledem k problémům s pletí používám make-up. Na druhou stranu menší rada by asi neškodila. Mezi mé zájmy patří zejména sporty jako je skalní lezení, skialpinismus, horské kolo… Většina mých kamarádů jsou muži, neb právě s nimi se dají podnikat takovéto akce a provozovat zmiňované sporty. Vlastně v tuto chvíli poměrně překvapuji sama sebe, že a kam vlastně píšu, ale v životě se má zkusit vše.


Soňa H.
Chtěla bych se přihlásit do vaší soutěže, protože si nevím sama rady s líčením, nedokážu najít vhodné barvy v kombinaci se svojí tmavou pletí a nedokážu se ani lákavě, a přitom decentně nalíčit. S líčením nemám téměř žádné zkušenosti. Taktéž si nevím rady se svými vlasy, připadá mi, že s nimi nedokážu provést nic, než mít stále jen účes, který mám na fotografii. Budu moc ráda, pakliže se mi podaří dostat do rukou profesionála, který mi dokáže poradit v uvedených oblastech.


Romana T.
Ráda bych se nechala vaší redakcí proměnit a taky poradit. V uplynulých třech letech jsem porodila tři nádherné dcery, a zatímco ony jsou jak hvězdičky, já na sebe čas nemám. Není to, co to bývalo, vlasy stáhnu do culíku a s make-upem si  doslova vykám :-). Chtělo by to vylepšit, aby manžel koukal a měl doma místo třech krásných holčiček a "mamky" čtyři krásné ženské.


Jana L.
Chtěla bych do této proměny přihlásit svoji maminku. Je moc krásná žena, ale věk a starosti na kráse nepřidávají, a to se samozřejmě projevilo také na ní. Už dlouho mluví o tom, jak by se chtěla změnit a začít "znovu". Netuším, pro koho by se chtěla měnit, ale jak nad tím přemýšlím, tak asi jen pro její nadšení, protože je to nezávislá žena. Ale možná by jí to mohlo pomoct v hledání celoživotního partnera:-). Jmenuje se Jana.


Kateřina S.
Chtěla bych tuto změnu z toho důvodu, že jako ženská na sebe poslední dobu vůbec nemám čas a všichni mi tvrdí, že na sebe kašlu :-)), tak neviem :-).

 


Klára Š.
Jsem studentka vysoké školy a ráda bych i tak vypada. Každý mně hádá daleko méně, což mě sice těší, ale ráda bych vypadala více žensky a přitažlivě. Líčím se, ale byla bych ráda, kdyby mně někdo poradil, co se ke mně hodí, a jak se líčit správně, abych zvýraznila přednosti nebo popřípadě zamaskovala, co je třeba. A samozřejmě bych se také chtěla líbit okolí a sama sobě. Čekají mě také státnice, takže změnu celkové vizáže bych velmi ráda uvítala, protože jen odborník dokáže krásně sladit líčení s účesem, jehož změně bych se také nebránila.

Viktorie D.
Jmenuji se Viktorie, je mi 20 let a už několik let mám stejný problém! Jedná se o moje vlasy! Jelikož jsou moc řídké a dorůstají obzvlášť pomalu, pořád se nemůžu odvážit na nějaký účes. Za posledních 5 let jsem vyzkoušela pár takových tipů, ale bohužel vše skončilo fiaskem. Chtěla bych vyzkoušet něco moderního a odvážnějšího, hlavně bych si přála ofinu na stranu, jenže zatím mi to všichni chtějí vymluvit. A jak se ví, kolektivní názor má velký vliv na jedince.
Proto se obracim na vás o pomoc nebo aspoň radu, co s tím.


Zuzana S.
Chtěla bych si najít nového partnera a udělat na děj dojem. Prostě chci se mu líbit, proto jsem se přihlásila do vaší soutěže.

 


Pavlína S.
Ráda bych podstoupila proměnu, neboť
25 let nosím stále stejný účes a téměř se nemaluju. Byla bych vděčná za nějakou radu jak v líčení, tak i s účesem.

 

Maminka čtenářky Soni
Píšu za svoji mamku, se kterou máme hodně kamarádský vztah, žádost o přijetí do vašich proměn. Moc bych mamce přála, aby byla jednou svěřená do rukou opravdových profesionálů, byla hýčkána a dostala rady ohledně vzhledu. Je to šmrcovní 43letá sympaťačka, která už dlouho touží po proměně, ale nikdy se sama neodhodlá. Byla bych moc šťastná, kdybych jí tím mohla splnit jeden z jejích snů a překvapit ji tim. Jsem si jistá, že by jí to pomohlo se sebevědomím, a snad by si byla i jistější v randění a konečně našla někoho, kdo si jí bude vážit :-).

Tereza D.
Vždycky mě zajímalo, jak bych vypadala, kdybych se dostala do ruky vizážistům. Rok a půl jsem neměla práci, teď jsem se vrátila zpět, na své bývalé místo, a chtěla bych změnu. Chtěla bych je tam překvapit. Navíc jsem teď neměla zrovna nejlepší období a moc by mě to potěšilo. Kdyby mi to navíc pomohlo k nějakému gentlemanovi, bylo by to skvělé. Celý tento rok byl zmatený, složitý a ke mně ne příliš přívětivý.

Markéta M.
Chtěla bych se přihlásit do proměny, protože jsem 2,5 roku na mateřské dovolené, a jak je známo, ženy, které jsou doma, o sebe moc nepečují, a za půl roku mě čeká hledání práce, s čímž souvisejí i pracovní pohovory, tak bych moc stála o to, se změnit, ale hlavně poradit s oblékáním a také modními trendy, které by se hodily pro mě.


Marika S.
Proměnu bych chtěla podstoupit hlavně kvůli sobě. Řadu let už nosím stejný účes a kadeřnice mi nikdy neporadí a ostříhá mně na hlavě prakticky pokaždé to samé. S líčením si nevím rady vůbec, potřebovala bych poradit, jaké barvy by mi slušely, a co je pro mou pleť nejlepší. Je mi teprve 26 let, takže bych si ráda vyzkoušela i něco odvážnějšího, co by mělo šmrnc, jak v účesu, tak v líčení.


Renata N.
Výhru bych přála mamce, protože na sebe nemá čas, točí se jenom kolem nás a chtěla bych jí to nějakým způsobem oplatit. Myslím, že by byla ráda a moc by ji to potěšilo.




Fotografie byla na přání čtenářky/soutěžící odstraněna.

 

 


Tereza S.
Moc ráda bych podstoupila proměnu.
Teď v listopadu jsem měla 20. narozeniny a byl by to pro mě krásný dárek.
Každá rada by mě potěšila.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:08
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:01
90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat