Známe jména vybraných testerek. Jste mezi nimi?

27.02.2016 | Zábava

Pečlivě jsme pročetli všechny vaše příspěvky v Rozstřelu testerek a po dlouhém rozhodování známe jména testerek, ke kterým na začátku týdne odešleme testovací balíčky. Jste mezi nimi i vy?

Usnadněte si úklid s mopy Vileda Easy Wring Ultramat

Prvním testováním, o kterém jsme rozhodovali, bylo o mopy Vileda Easy Wring Ultramat. V Rozstřelu testerek jste se psali své tipy, jak si zpříjemňujete jarní úklid. Vašich příspěvků přišla spousta, ale bohužel jsme museli vybrat jen 10 nejlepších. Po dlouhém a náročném rozhodování padla volba na tyto testerky, které od nás získají na zhodnocení mop Easy Wring Ultramat:

Vybrané testerky:

renda4141
maminahelenka
MichaelaBecvarova
ivetinkav
LucyEl
mlynek2012
brnkocvrky
Malaika
Moni-Ka
kamila.plzen

Ochutnejte pět variací bonbónů Werther’s Original

V tomto testování si na své přijdou hlavně milovnice sladkých dobrot. Však také mlsání te týkal testovací rozstřel, kdy jsme se ptali, kdy a kde si dopřáváte sladkou odměnu. Ze všech odpovědí jsme nakonec vybrali 50 těch, kterým odešleme Werther’s Original v pěti variacích. 

Vybrané testerky:

alimraj1
Anicka123
SofiZaneta
klokan81
lijan1
catine
domisacek.domi
megana4

Jména všech testerek s Werther’s Original najdete ZDE!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné, nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa) jste bohužel automaticky vyřazena. Máte-li s nahráním údajů jakékoliv technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!

Získejte 50 bodů za vaše hodnocení

Testerky za své hodnocení získávají automaticky 50 bodů v našem věrnostním programu Moje body. Ty mohou směnovat ve Směnárně za kosmetiku, knihy a další skvělé ceny!

Body ale můžete získat i vy, které jste v daném testování nebyly vybrány! Stačí napsat svou osobní zkušenost s daným výrobkem a body se automaticky připíšou i vám! Všechna proběhlá testování najdete v rubrice TESTOVÁNÍ!

Kolik bodů za co?

Registrace:                   50 bodů
Schválený recept:         10 bodů
Schválený komentář:     5 bodů
Hodnocení receptu:        1 bod
Hodnocení v testování: 50 bodů

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat