Testování vás baví! Podívejte

08.03.2016 | Zábava

Testování, které jsme pro vás spustili vloni v létě, našlo u vás, čtenářek Bety.cz, velkou odezvu. Už přes 250 z vás mělo možnost vyzkoušet si novinky z kosmetiky, hraček pro děti či knih.

A jak je vidět s každým novým vloženým hodnocením, testování baví i vás! Třeba jako testerku Moni-ku, která měla možnost vyzkoušet mop Easy Wring Ultramat. Do testování zapojila doslova celou rodinu! Povšimněte si především nožek v barevných ponožkách, které si Moni-ka hodila nahoru, protože s tímhle mopem to zvládne i malé dítě! :-)

Za Moni-ky podrobnou fotodokumentaci moc děkujeme a jako odměnu posíláme na její účet ve věrnostním programu Moje body bonusových 1000 bodů!

Celé hodnocení testerky Moni-ky najdete ZDE!

Bonusových 500 bodů od nás dostane také čtenářka Glady, která sice nebyla mezi vybranými testerkami, ale svým nadšením pro testování se jí podařilo získat i přítele, který šel a aby jí udělal radost, tak jí moc pořídil! Dokonalý chlap, dokonalý vztah, dokonalá čtenářka!


Přihlásila jste se také k testování, ale ještě jste nebyla vybrána? Tady jsou 3 hlavní důvody, proč jste se ještě nestala testerkou!

Čtete o testování poprvé? Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz! Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!
Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.
Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat