100 testerek vyzkouší odmašťovač SMAC. Jste mezi nimi?

30.04.2016 | Zábava

Mastnota a špína ve 100 českých domácnostech by se měla začít trást. Na cestě k nim je totiž odmašťovací specialista SMAC! A ke komu že pošťák v příštím týdnu doručí testovací balíčky?

V Rozstřelu testerek jsme chtěli vědět, kde by se vám doma nejvíc hodil nový odmašťovač SMAC. Ze všech vložených komentářů jsme vybrali 100 těch nejlepších a k jejich autorkám se už na začátku přístího týdne vydají testovací balíčky. Hodit se jim budou nejčastěji doma v kuchyni kolem sporáků, digestoře a dřezu. Uplatnění ale najdou i při blížící se grilovací sezóně.

A kdo že si odmašťovač otestuje?

Vybrané testerky

verrca, matisek28, gabulka, Blackbird, todni, gemini, kamila76, blesksoft, denitek, petrac a desítky dalších!

Kompletní přehled vybraných testerek najdete ZDE!

Jak odmašťovač SMAC používat?

Používání odmašťovačů je snadné a rychlé. Přípravky rozprašte přímo na špinavý nebo mastný povrch a následně setřete ošetřené místo vlhkým hadříkem nebo houbičkou. Hodně znečištěná místa se zaschlou mastnotou a špínou vyžadují trochu delší působení přípravku.
Odmašťovací prostředky používejte v dobře větraných prostorech a nezapomeňte na ochranné rukavice. Na průhledné umělé hmoty nebo lakované povrchy se přípravky nehodí.

Kde všude se hodí?

Neporazitelného bojovníka proti mastnotě a špíně použijte na sporák, digestoř, troubu nebo pracovní desku. Lehce zkrotí různé povrchy a má příjemnou a svěží citrónovou vůni.

Venku na zahradě nebo v garáži poslouží neporazitelný parťák SMAC Multi odmašťovač. Odstraníte s ním lehce nečistoty a mastné skvrny ze zahradního plastového nábytku nebo z grilu. Poradí si i se skvrnami od motorového oleje a zvládne mastnotu většiny látek.

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoliv technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!

Získejte 200 bodů za své hodnocení

Testerky za své hodnocení získávají automaticky 200 bodů v našem věrnostním programu Moje body. Ty mohou směnovat ve Směnárně za kosmetiku, knihy a další skvělé ceny!

Body ale můžete získat i vy, které jste v daném testování nebyly vybrány! Stačí napsat svou osobní zkušenost s daným výrobkem a body se automaticky připíšou i vám! Všechna proběhlá testování najdete v rubrice TESTOVÁNÍ!

Kolik bodů za co?

Registrace:                    50 bodů
Schválený recept:         10 bodů
Schválený komentář:     5 bodů
Hodnocení receptu:        1 bod
Hodnocení v testování: 200 bodů







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat