Kterých 10 testerek vyzkouší nový úklidový set Leifheit Twist?

25.10.2016 | Zábava

O možnost otestovat na vlastní podlahu úklidový set Leifheit Twist byl opravdu velký zájem. Přihlásily se stovky čtenářek, které chtěly tuhle novinku vyzkoušet. Vybrat z nich 10 testerek bylo opravdu složité. Ale nakonec se to povedlo! Jste mezi těmi, ke kterým testovací balíček zamíří?

Revoluční úklidový set Leifheit Twist

Rotační úklidový set je určený pro mytí podlah, aniž byste museli přijít do kontaktu se špinavou vodou. Hodí se pro všechny typy podlah – parkety, lamino i dřevo. Novinkou oproti minulé verzi je rotační systém umístěný přímo v držadle, možnost rychlého ukončení přímo uživatelem, nová velká rotační komora, kterou lze jednoduše a rychle zasadit do vědra, univerzální 20litrové vědro s jedním držadlem. Rotace 360° umožňuje vytírání do osmiček. Návlek je prakticky umístěn po celé délce vytírací plochy. Vyměnitelné návleky ze speciálních mikrovláken, které výborně absorbují nečistoty, je možné prát v pračce bez aviváže.

A kterých deset testerek novinku vyzkouší?

V Rozstřelu testerek jsme se vás tentokrát ptali, jaký typ podlahy máte doma a jak vám vyhovuje. Z odpovědí je jasné, že set Leifheit Twist nebude zahálet v žádné z domácností a že dostane příležitost vyzkoušet opravdu každý povrch. Jen ale deset testerek bude mít tu možnost zatočit se špínou s tímto revolučním úklidovým systémem. A které to tedy jsou?

Úklidový set Leifheit Twist už je na cestě k testerkám Lenullka20, filija, slunina, jaaniickaa, Lojzinkaa, Vlajdula, nirelen, Mishha, adelakhusova a markova1986. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoliv technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat