Které 3 testerky vyzkouší parní mop Vileda Steam mop?

30.11.2016 | Zábava

Možnost vyzkoušet na vlastní kůži skvělý Vileda Steam mop vzbudil mezi našimi testerkami velký zájem. Z několika set přihlášených jsme nakonec vybrali 3 testerky, kterým již parní mop od Viledy posíláme.

Nový parní mop od Viledy Steam mop využívá k úklidu horkou páru, která vyčistí špínu a nečistoty ze všech druhů povrchů za pár minut, a to bez potřeby použití chemikálií. Vileda Steam mop se postará o podlahy a zbaví je nebezpečných bakterií v krátkém čase.

Steam mop nabízí jedinečnou péči o podlahy. Obsahuje 400ml nádržku, 1500W ohřívač a umývací návlek z mikrovláken připevněný k hlavici mopu pomocí odnímatelného suchého zipu. Parní mop s kabelem pracuje rychle a efektivně – páru připraví v průběhu neuvěřitelných 15 sekund a zabije 99,9 % bakterií bez použití chemikálií. Postačí síla čisté vody, mop se používá bez saponátu. Díky trojúhelníkovému tvaru je s ním snadný úklid i v rozích. Další výhodou je, že si můžete množství páry libovolně regulovat, a tak nezanechává podlahu příliš mokrou a rychle schne. Vileda Steam mop se navíc prodává i s nástavcem na koberce, takže ho můžete používat nejen na tvrdé podlahy, ale také na vyčištění koberců.

Hygienický mop má mycí návlek z mikrovlákna, je vysoce absorpční a je možné ho prát v pračce na 60 ⁰C. 

Které 3 testerky tohoto pomocníka vyzkouší?

V Rozstřelu testerek jsme se vás tentokrát ptali, co nejraději děláte, když potřebujete upustit páru. Sešla se spousta pestrých odpovědí. Jen 3 testerky ale bude mít tu možnost vyzkoušet si sílu páry při úklidu. A které to tedy jsou?

Parní mop Vileda Steam mop už je na cestě k testerkám alenab, Kristulka a ivaivca. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoliv technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat