Kterých 40 testerek a jejich dětí vyzkouší ovocné šťávy a pyré Ovocňák?

29.08.2017 | Zábava

Čistý ovocný mošt nebo 100% ovocné pyré Ovocňák díky způsobu zpracování zajistí nejen skvělou chuť, ale také řadu živin pro váš organismus. Jste mezi vybranými testerkami, jejichž ratolesti budou moci produkty od Ovocňáku ochutnat?

Mošty a pyré Ovocňák jsou vyráběny v Rudicích u Uherského Brodu. Suroviny pro tvorbu moštů pocházejí převážně od sadařů z Moravy, případně od dalších českých a slovenských pěstitelů. Hlavním cílem je nabídnout kvalitní produkt z českých zemí českému spotřebiteli. Jedním ze základů zdravého života je konzumace čerstvých potravin bez přidané chemie, cukrů, konzervantů či aromat, které ideálně pochází z prostředí, kde žijeme. Ovocňák se snaží zvýšit podporu českých výrobků a povědomí o nich.

Mošty neobsahují žádnou přidanou vodu, sladidla ani jiné chemické látky. Jedná se pouze o čerstvou šťávu z ovoce nebo zeleniny. 1 litr šťávy je vyroben z cca 1,6 kg ovoce a zeleniny plné vitaminů a minerálů.

Druhou výrobkovou řadou jsou přesnídávky neboli pyré. Vyrábí se původní osvědčenou recepturou, tedy pasírováním ovoce. To přináší v ovoci tak žádanou vlákninu a samozřejmě svěží ovocnou chuť. 1 kg pyré se vyrobí z asi 1,3 kg ovoce a následně se pouze šetrně pasteruje při 82 °C.

Které testerky se mohou těšit na ovocné šťávy a pyré Ovocňák?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, které ovoce jejich děti milují a které naopak zrovna nemusejí. Jak je vodět, jsou dětské jazýčky zrovna tak vybíravé jako ty naše, i když ovoce je u nich jistě oblíbenější než třeba zeleninka. Které z testerek jsme nakonec vybrali?

Balíček s ovocnými šťávami a pyré Ovocňák už je na cestě k těmto testerkám: alenab, Smileys, Frana, nela a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat