Kterých 20 testerek vyzkouší žehlicí kartáč Rowenta Instant Straight

12.09.2017 | Zábava

Rána strávená ve spěchu a hlavně stresu s otázkou co dnes provedeme s vlasy, jsou nyní minulostí. Značka Rowenta, expert na dokonalý účes vytvořený šetrně a s péčí, přináší rychlé a jednoduché řešení: kartáč Rowenta Instant Straight!

Rowenta Instant Straight vlasy rozčeše v jednom tahu bez toho, že byste museli oddělovat jednotlivé prameny (tak jako když si žehlíte vlasy žehličkou), a vyžehlí nahřátými keramickými štětinami – je ideální pro každodenní používání, díky generátoru iontů dojde k eliminaci statické elektřiny a krepatění.

Navíc keramický povrch vlasy nepoškozuje, ale dopřává jim péči – váš účes dokonale rozzáří. Optimální teplotu 210° C pro rychlé a dokonalé narovnání vlasů si zkontrolujete na digitálním displeji.

Které testerky se mohou těšit na žehlicí kartáč Instant Straight?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, kdy měly na hlavě největší vrabčí hnízdo. A jak to vypadá, největšími záškodníky jsou nejen složité účesy, ale především naši nejmenší. Které z testerek jsme nakonec vybrali?

Balíček s žehlicím kartáčem od Rowenty už je na cestě k těmto testerkám: fidorka01, ustarana, Blanča, MiliKry a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Lasagne

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat