Kterých 10 testerek vyzkouší vysavač Hyla Est

12.09.2017 | Zábava

Výkonný vysavač, který dokáže zatočit s jakoukoli nečistotou, neroznáší prach po místnosti a čistí vzduch, to zní jako sen. Ale s Hyla Est je to čistá realita! Deset z našich testerek se o tom bude moci přesvědčit!

Nová HYLA EST při běžném vysávání odstraňuje jemný prach, pyly, alergeny a roztoče. Současně čistí okolní vzduch propráním přes vodní filtr. Tímto způsobem zabraňuje vzniku nepříjemných pachů při vysávání a také každý den zajistí úžasně čerstvý vzduch ve vašem domově. Vysátý prach a nečistoty se již nehromadí v sáčcích nebo nádobách, ale jsou uzamčeny ve vodě a následně vylity. Během čištění jsou odstraněny i škodlivé látky ze vzduchu procházejícím Hylou s účinností 99,9 % (Zdroj: Dr. Drexler a Dr. Fecher  Institut für Analytik und Beratung  Certifikát č. 010853).

Vzhledem k tomu, že v Hyle nejsou žádné sáčky nebo filtry, které by se mohly zanést prachem, uklízí HYLA EST vždy s plným sacím výkonem. To znamená, že přístroj HYLA EST s příkonem 730 W dosahuje takového sacího výkonu, který ostatní vysavače dosahují pouze s novými sáčky filtry a výkonem 2000 W. V režimu čištění vzduchu potřebuje HYLA EST pouze 200 W!

Které testerky budou moci vyzkoušet vysavač Hyla Est?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jaký nepořádek je dokáže zvednout ze židle. A je jasné, že i když jsou mnohé z nás v podstatě flegmatickými bytostmi, které jen tak něco nerozhází, jsou chvíle, kdy nás pořádně nadzvedne i nějaké to smítko. Které z testerek jsme nakonec vybrali?

Na vysavač Hyla Est se mohou těšit tyto testerky: dotlinka, klokan81, petrakluskova a další. Seznam všech testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat