Kterých 5 testerek se projede autem díky aplikaci HoppyGo?

06.10.2017 | Zábava

Potřebujete sehnat auto na výlet či přestěhování? Vždycky jste se chtěla projet ve veteránovi nebo třeba v elektromobilu? Pak nemusíte utrácet za drahé půjčovny aut. Vyzkoušejte službu HoppyGo! Jak funguje, se bude moci přesvědčit 5 našich testerek. Jste mezi nimi?

Potřebujete si půjčit dodávku na nákup nábytku? Chcete překvapit svou drahou polovičku romantickým výletem? Chcete se projet v elektromobilu? Máte obchodní schůzku v jiném městě? Není problém. Na HoppyGo najdete více než 250 aut pro všechny příležitosti. Patří lidem, kteří je nechtějí nechat jen tak nečinně zahálet na parkovišti. V aplikaci najdete auta malá i velká, klasická i elektrická, funglovky i veterány.

HoppyGo funguje v současnosti v Praze a v Brně. Na webu služby se dozvíte, jaké vozy dávají lidé k dispozici jiným lidem. A také jak svého miláčka na čtyřech kolech do služby přihlásit a nechat ho vydělat nějaké peníze.

Na Google Play či iTunes si stáhnete aplikaci, přes kterou probíhají samotné výpůjčky. Vše zastřešuje HoppyGo, které řeší speciální havarijní pojištění a eviduje uživatele i řidiče. Služba je uživatelsky jednoduchá a transparentní. Pak už si stačí jen vybrat, čím chcete jet, poptat auto a appka vás propojí s jeho majitelem.

Které testerky se mohou těšit na jízdu autem se službou HoppyGo?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jakou nejdelší cestu autem absolvovaly a jaké auto by si chtělo vyzkoušet řídit. A jak je vidět, máme testerky zcestovalé, které sní nejen o řízení opravdu luxusních limuzín, ale nezalekly by se asni pořádných teréňáků nebo křehkých veteránů. Které z testerek jsme nakonec vybrali?

Na voucher v hodnotě 2 000 korun se mohou těšit tyto testerky: lucieeva777, Vlazal, Lily1989, xverca a Lucie2606. Další podrobnosti najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:44
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:54

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat