Kterých 15 testerek a jejich dětí vyzkouší hračku Mašinka Tomáš?

19.10.2017 | Zábava

Který malý milovník vláčků by neznal Mašinku Tomáše! A právě hračku MEGA Bloks Velký Tomáš od společnosti Mattel bude moci vyzkoušet 15 z našich testerek a jejich malých mašinfírů. Jste mezi nimi?

Stavění kostek, počítání a spojování barev a obrázků! To vše a ještě více čeká na všechny malé strojvůdce s touto velkou lokomotivou Tomášem.

S velkým pojízdným Tomáškem plným barevných kostek si děti užijí spoustu legrace. Vydejte se na cestu se svým oblíbeným hrdinou, který byl navržen přímo pro malé stavitele! V Tomášovi jsou ukryté barevné kostky (20 ks), které lze polepit přiloženými čísly a obrázky známých mašinek z ostrova Sodor.

Stavte své stavby přímo na střeše lokomotivy nebo vytvářejte barevné stavby a překážky na Tomášově cestě světem!
Kostky perfektně padnou do malých dětských ručiček. Hračku je možné kombinovat s ostatními Mega Bloks® mašinkami a sety z kolekce Mašinka Tomáš a jeho přátelé.

Které testerky se mohou těšit na Mašinku Tomáše Mega Bloks?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jak se u jejich ratolestí projevuje láska k vlakům. Z odpovědí je jasné, že mašinky všeho druhu vítězí nejen u kluků, ale také u holčiček. Které z testerek jsme nakonec vybrali?

Balíček s hračkou Mašinka Tomáš Mega Bloks už je na cestě k těmto testerkám: Martaa, MagJa, zuko a dalším. Seznam všech testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat