Komentáře k článku

helus 23.10.2017

Na vši je už hodně přípravků,což za mě nebylo.

vivi11 23.10.2017

za mých časů tak často nebývali

vivianr 23.10.2017

Mě pobavili příbuzní, když jsem je upozornila, že naše dítě chytlo vši, ať si raději zkontrolují své, aby to od naší nechytli, tak to úplně obrátili a oni je mít nemůžou, protože preventivně používají něco silného na psi a půl roku mají klid. Dětátka je měli za tři týdny taky a po 14ti dnech ve škole znovu prevence neprevence. Škola je malá vesnická, všichni 100% slušní a čistotní rodiče, ale vši tam kolují už celý školní rok plus prázdniny a skoro dva měsíce. To mi fakt hlava nebere. Každý měsíc ze školy upozornění, že se dětem mají prohlédnout hlavy. Někdo to ignoruje a pak se toho má škola zbavit.

kamila76 22.10.2017

Katastrofa. Jedna matka myje a vyčesává, druhá ne. Loni jsem to nečekala: děti si je přivezly z tábora!!!!!

Na vši pedicap oil!

konatovka 22.10.2017

Jsem ráda, že už nemám malé děti, ale zase to byla radost. Dnes mám již odrostlá vnoučata.*1*

alenab 22.10.2017

napsáno s úsměvem, moc pěkně, ale je to opravdu realita a chodí to tak.;-)

Klarka82 22.10.2017

Ano, dítě pořád nemocné, rýma a kašel. Ve školce je to taková štafeta. A když už tam nějakou dobu chodí.... na chodbě napsáno.... Prosím, kontrolujte dítěti hlavu, ve školce se vyskytly vši! To je paráda. *15*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat