Komentáře k článku

Klarka82 22.10.2017

Ano, dítě pořád nemocné, rýma a kašel. Ve školce je to taková štafeta. A když už tam nějakou dobu chodí.... na chodbě napsáno.... Prosím, kontrolujte dítěti hlavu, ve školce se vyskytly vši! To je paráda. *15*

alenab 22.10.2017

napsáno s úsměvem, moc pěkně, ale je to opravdu realita a chodí to tak.;-)

konatovka 22.10.2017

Jsem ráda, že už nemám malé děti, ale zase to byla radost. Dnes mám již odrostlá vnoučata.*1*

Na vši pedicap oil!

kamila76 22.10.2017

Katastrofa. Jedna matka myje a vyčesává, druhá ne. Loni jsem to nečekala: děti si je přivezly z tábora!!!!!

vivianr 23.10.2017

Mě pobavili příbuzní, když jsem je upozornila, že naše dítě chytlo vši, ať si raději zkontrolují své, aby to od naší nechytli, tak to úplně obrátili a oni je mít nemůžou, protože preventivně používají něco silného na psi a půl roku mají klid. Dětátka je měli za tři týdny taky a po 14ti dnech ve škole znovu prevence neprevence. Škola je malá vesnická, všichni 100% slušní a čistotní rodiče, ale vši tam kolují už celý školní rok plus prázdniny a skoro dva měsíce. To mi fakt hlava nebere. Každý měsíc ze školy upozornění, že se dětem mají prohlédnout hlavy. Někdo to ignoruje a pak se toho má škola zbavit.

vivi11 23.10.2017

za mých časů tak často nebývali

helus 23.10.2017

Na vši je už hodně přípravků,což za mě nebylo.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat