Kterých 20 testerek vyzkouší Tefal Freemove Air

16.11.2017 | Zábava

Také vás při žehlení rozčiluje neustálé zápolení se šňůrou od žehličky, kdykoli se s ní chcete dostat do vzdálenějších koutů či potřebujete vyžehlit složitější střihy? Pak vsaďte na bezdrátovou žehličku Freemove Air od Tefalu! O jejích výhodách se budou moci přesvědčit i naše vybrané testerky. Jste mezi nimi?

Nejlehčí bezdrátová žehlička Freemove Air FV6520 značky Tefal všem hospodyňkám dopřává dostatek prostoru a volnost pohybu k důkladnému vyžehlení těch nejmenších detailů.

Bezdrátová technologie se stává základem pohodlí při žehlení. Design žehličky je vyveden velice esteticky, avšak s důrazem na ergonomii.

Led kontrolka nahradila napájecí kabel a dohřátí žehličky je rychlejší než rozložení oděvu na žehlicím prkně.

Žehlení bez námahy napomáhá dohřívací základna, která se optimálně přizpůsobí žehlicímu prknu.

Které testerky se mohou těšit na žehličku Tefal Freemove Air?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, kdy si naposledy připadaly jako svázané. Které z přihlášených jsme nakonec vybrali?

Balíček s Freemove Air od Tefalu už je na cestě k těmto testerkám: Jaromila, Velinka, nea a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat