Kterých 20 testerek vyzkouší kompaktní mixér Tefal On the go

24.11.2017 | Zábava

Období nachlazení, viróz a chřipek se zase blíží. Přemýšlíte, jak posílit imunitu? Dodejte jí vitaminy, minerály a antioxidanty prostřednictvím lahodných nápojů smoothie. Aby byla vaše smoothie opravdu jemná a krémová, potřebujete skutečně výkonný mixér. Takovým je právě Tefal On the go! Jste mezi vybranými testerkami, které se o tom budou moci přesvědčit?

Kompaktní osobní mixér Tefal On the go BL1A0D38 vám se svým objemem 700 ml umožní připravit velmi snadno různé recepty – kromě krémových smoothie i další mixované nápoje, polévky, studené omáčky, ledovou kávu či koktejly. Kromě snadné obsluhy se také skvěle udržuje! Je to opravdový partner pro každodenní mixování.

Kdykoli po ruce

Poradí si ale i s tvrdšími ingrediencemi, jako jsou například oříšky, nebo s ledem, a to díky chytré funkci PULSE a odolnému tělu motoru, který je vyrobený z prémiové nerezové oceli.

Tefal On the go je tak malý a praktický, že se snadno stane součástí vašeho života. Mixér je navržen tak, že ovoce či zeleninu mixujete přímo v nádobě, ze které pak své smoothie můžete přímo konzumovat. Stačí dodržet jednoduché tři kroky:

  1. naplň nádobu
  2. tlakem mixuj
  3. vezmi s sebou

Díky bezpečně těsnicímu víčku, které je uzpůsobeno na pití, je konzumace pohodlná i během chůze, při sportu či jízdě autem.

Které testerky se mohou těšit na mixér Tefal On the go?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jaké nejexotičtější smoothie kdy ochutnaly. Které z testerek jsme nakonec vybrali?

Balíček s mixérem On the go od Tefalu už je na cestě k těmto testerkám: salamandr, Mishi, martasm a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Celkem 11 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat