Kterých 5 testerek vyzkouší čističku tvrdých podlah Kärcher FC 5

24.11.2017 | Zábava

Dokonale uklizená podlaha prakticky bez námahy? Díky podlahové myčce pro domácnosti FC 5 s válci z mikrovláken a funkcí 2 v 1 ke stírání a vysávání vlhkých a suchých nečistot pouze v jednom pracovním kroku se tento sen hravě promění v realitu. Přesvědčit se o tom bude moci i 5 našich testerek. Patříte k nim?

Funkce 2 v 1 čističky na tvrdé podlahy FC 5 od Kärcher umožňuje stírat a vysávat jak vlhké, tak i suché nečistoty pouze v jednom jediném pracovním kroku. Tak se odstraní obtěžující vysávání a stírání je bez námahy, důkladnější a rychlejší než kdy předtím.

Automaticky zvlhčované, rotující válce z mikrovláken pojmou nečistoty a zároveň odsávají z válců směs vody a nečistot bez přerušení. Díky této praktické funkci vlastního čištění tak zůstanou válce vždy čisté a připravené k nasazení.

Čistička tvrdých podlah FC 5 nabízí inovativní pracovní koncept – s dopředu rotujícími válci se přístroj pohybuje po podlaze téměř sám, takže uklízíte prakticky bez námahy.

Přístroj disponuje čisticí hlavou s flexibilním otočným kloubem, takže snadno podjede pod nábytkem, lehce se ovládá při objíždění předmětů a zajistí čištění až bezprostředně ke kraji – pro vynikající výsledky v rozích a na hranách.

Snadno vyjímatelný systém dvou nádrží umožňuje snadné naplnění nádrže na čistou vodu pod vodovodním kohoutkem a hygienické vyjmutí a vyprázdnění nádrže na špinavou vodu bez kontaktu s nečistotami.

Čisticí a parkovací stanice umožňuje dokonalé čištění znečištěných válců a představuje praktickou úschova a uložení přístroje.

Které testerky se mohou těšit na čistič tvrdých podlah Kärcher FC 5?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jakou největší katastrofu kdy jejich podlaha zažila a kdo byl jejím původcem. Které z testerek jsme nakonec vybrali?

Balík s čističkou tvrdých podlah Kärcher už je na cestě k těmto testerkám: Kuklovka, salamandr a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:44
139 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:42

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat