Kterých 8 testerek vyzkouší Windomatic Power Complete Set od Viledy

03.05.2018 | Zábava

Snad i ta nejpečlivější hospodyňka odkládá mytí oken, jak jen to jde. Jedná se totiž o fyzicky namáhavou práci, jež navíc zabírá spoustu drahocenného času, který by jistě raději trávila s rodinou či přáteli. Vileda nyní přichází s vylepšeným vysavačem na okna Windomatic, který vám ušetří čas i záda. Jste mezi vybranými testerkami?

Windomatic je elektrický vysavač na okna vybavený gumovou lištou. Stačí okno umýt čisticím prostředkem a potom ho vysušit přístrojem od Viledy. Tento pomocník odsaje všechnu špinavou vodu do integrované vodní nádržky, kterou lze mýt v myčce na nádobí. Windomatic je nově vybaven tlačítkem MAX, díky kterému snadno získáte ještě větší sací výkon. Nejenže ochrání váš parapet od špinavé vody, ale odpadne vám i nekonečné leštění a zůstanou jen dokonale čistá okna.

Díky flexibilní hlavici, která zajišťuje správný úhel mytí, snadno dosáhnete i do rohů a dolních záhybů oken. Speciální dvojitá gumová lišta přilne dokonale k povrchu a zajistí okna bez jediné kapky nebo šmouhy. Elektrický vysavač na okna od Viledy můžete používat jak ve vertikální, tak i horizontální poloze, což práci mnohdy ulehčí.

Windomatic není určný jen k mytí oken, ale osvědčí se jako všestranný pomocník na každodenní úklid. Použít ho můžete také na zrcadla, sprchové kouty a jiné hladké povrchy. Na jedno nabití vydrží v provozu až 40 min., což se rovná přibližně 120 m², a to i když je zapnutý režim MAX.

Součástí balení Windomatic Power Complete Set je kromě elektrického vysavače Windomatic i praktický ruční mop se sprejem na okna, který naplníte vodou a čisticí kapalinou a nastříkáte na okno. Odstraníte odolnou špínu, zapnete Windomatic a efektivně vysajete špinavou vodu. Výsledkem budou krásně čistá a zářivá okna beze šmouh!

Které testerky se mohou těšit na Windomatic Power Complete Set od Viledy?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jak často myjí okna a kdo je u nich největším "záškodníkem" čistých oken.

Balíček vysavačem na okna Vileda Windomatic Power už je na cestě k těmto testerkám: JankaSklenka, veru.marko, Kitty78 a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat