Kterých 20 testerek vyzkouší žehlicí kartáč Rowenta Power Straight

22.05.2018 | Zábava

Dopřejte si krásné vlasy každý den i v ranním shonu! Rowenta Power Straight je první žehlící kartáč určený i pro vlnité a kudrnaté vlasy. Na vlastní oči se o tom budou moci přesvědčit i naše testerky. Jste mezi těmi vybranými?

Tento nepřekonatelný kartáč disponuje jedinečnou technologií, jež o vlasy pečuje ve třech krocích:

  1. ZACHYCENÍ: 40 štětin pro zachycení vlasů u kořínků
  2. NAPNUTÍ: Síť 2 typů štětin pro napnutí kudrnatých vlasů
  3. NAROVNÁNÍ: 100 vyhřívaných štětin s keramickým povrchem pro narovnání vlasů od kořínků ke konečkům díky technologii tepelné regulace zajišťující stálé, bezpečné a rovnoměrné teplo

Síť 2 typů štětin narovnává kudrnaté vlasy a zajišťuje efektivnější výsledky. 40 štětin vlasy uchopí u kořínků a přidrží je, 100 vyhřívaných štětin s keramickým povrchem vlasy narovná.

Výkonný generátor iontů působí proti krepatosti, uhlazuje vlasy, dodává lesk a hydrataci a zbavuje statické elektřiny.

Vestavěné teplotní čidlo zajišťuje stálou optimální teplotu: 160, 180 nebo 200 °C od jemných po silné vlasy. Stálé a rovnoměrné teplo je pro vlasy bezpečné a zaručuje dokonalé narovnání.

Balíček s žehlicím kartáčem Rowenta Power Straight už je na cestě k těmto testerkám: Luccy, Konata, alicka a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat