Kterých 100 testerek vyzkouší Dr.Oetker Zmrzlinu vanilková příchuť

29.05.2018 | Zábava

Letní počasí za okny přímo svádí k ochlazení v podobě lahodné zmrzliny. A nemusíte kvůki ní ani vyrážet do obchodu – úžasnou vanilkovou dobrotu totiž připravíte snadno a rychle i doma díky prášku Dr.Oetker. Přesvědčit se o tom bude moci v rámci testování i 100 našich testerek a jejich kamarádek! Jste mezi těmi šťastnými?

Milujete zmrzlinu a rádi v kuchyni experimentujete? Pak budete určitě nadšeni z novinky od Dr.Oetkera!

Směs v prášku pro přípravu vynikající domácí zmrzliny nabízí nekonečné množství chutí podle vlastní fantazie. Zmrzlinu s příchutí vanilky připravíte doma během chvilky. Můžete do ní přidat třeba ovoce, rozdrcené sušenky, najemno nasekanou čokoládu či ovocný džem.

Příprava je velmi jednoduchá. Budete potřebovat směs v prášku pro přípravu zmrzliny Dr.Oetker a 150 ml vychlazeného plnotučného mléka. To nalijete do vysoké nádoby, přidáte obsah sáčku a tři minuty šleháte elektrickým ručním šlehačem.

Podle vlastní fantazie můžete přidat i jiné ingredience, ale nemusíte, vynikající bude i samotná. Směs pak přelijete do plastové zavírací nádoby, uložíte na 30 minut do ledničky a poté nejméně na 5 hodin do mrazáku.

Z jednoho balení připravíte 4 porce lahodné domácí zmrzliny.

Zmrzlinu můžete připravit také v domácím zmrzlinovači.

Které testerky se mohou těšit na Zmrzlinu s vanilkovou příchutí Dr.Oetker?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jakou zmrzlinu mají nejraději a jak často si ji dopřávají.

Balíček vanilkovou zmrzlinou Dr.Oetker už je na cestě k těmto testerkám: Pavča, helus, Jane085 a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
187 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:29
30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat