Soutěž o lyžařský zájezd pro 2 osoby

29.11.2011 | Zábava

Vyrazte na parádní lyžování s CK Bondtour!

Zimní sezona se rychle blíží a možná ještě nemáte naplánovaný pobyt na horách. Co byste říkali na lyžařský zájezd do jednoho z největších a nejmodernějších švýcarských areálů Adelboden – Lenk? Očekávat zde můžete tradičně skvělé sněhové podmínky, precizně upravené sjezdovky i setkání s typickým švýcarským životem, včetně gastronomických lahůdek. Celý balíček obsahuje dopravu, skipas, ubytování i polopenzi. Soutěžte s českou cestovní kanceláří Bondtour o  46denní zájezd v termínu podle vašeho výběru!

Ubytování je zajištěno v  hotelu přímo v centru horského městečka Adelboden. Tato poloha je velmi výhodná, protože všechny lanovky a skibusy jsou vzdálené maximálně 5 minut chůze odtamtud. Lyžařský rezort tvoří celkem 185 sjezdových tratí a 56 lanovek a vleků. Nejrozsáhlejším areálem je Silleren – Hahnenmoos – Metsch, který leží přímo uprostřed regionu Adelboden – Lenk. Pro náročné lyžaře je vhodná sjezdovka Chuenisbärgli, kde se každoročně koná světový pohár mužů ve sjezdu a kde je také možnost nočního lyžování. Součástí areálu je i dětský park Geils a snowboardový Grand Masta Park, který ocení jak profesionální jezdci, tak začátečníci vyznávající snowbording a freestyle – lyžování.
Také další areály jsou snadno dostupné a nabízejí skvělé lyžařské vyžití.

Děti do 6 let včetně kompletně zdarma
Klienti cestovní kanceláře jsou ubytovaní v hotelu Alpenrose, který patří k nejstarším budovám v Adelbodenu a je umístěn přímo v centru střediska. Většina hostů ocení české zázemí hotelu, mj. si mohou k večernímu posezení objednat občerstvení za českou měnu. Hotel je na úrovni turistické kategorie.

Letošní novinkou jsou unikátní podmínky pro rodiny s dětmi. „V této sezoně se chceme zaměřit právě na rodiny s dětmi. Proto jsme se rozhodli, že mladým účastníkům zájezdů do 6 let včetně, nebudeme účtovat žádné poplatky,“ konstatuje Jana Petráňová z CK Bondtour. Rodiče mohou na místě přihlásit své potomky do školičky lyžování a taky například vyzkoušet sáňkařskou dráhu, která je doslova pár kroků od hotelu.

Více informací naleznete na www.bondtour.cz.

Pokud vás nabídka cestovní kanceláře Bondtour zaujala, můžete zkusit soutěžit o poukázku pro 2 osobu na lyžařský zájezd. Vybrat si můžete jakýkoliv termín, který je ještě volný. Stačí odpovědět na soutěžní otázku!

Pokud ovšem nevyhrajete, můžete využít speciální nabídky cestovní kanceláře Bondtour pro čtenáře portálu www.bety.cz. Prvním deseti zájemců totiž poskytne slevu ve výši 600 korun v jakémkoliv termínu zájezdů, který je dosud volný. Stačí, když pošlete e-mail na adresu info@bondtour.cz a do předmětu zprávy vložíte kód bety600. Sleva vám pak při nákupu bude odečtena. Nabídku termínů zájezdů a podrobnosti o nich naleznete na www.bondtour.cz.

1. cenu vyhrává 555. správná odpověď.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKU NAJDETE ZDE

Nápovědu hledejte na www.bondtour.cz
Soutěž probíhá od 28. listopadu  do 18. prosince 2011.
Pravidla soutěže najdete zde.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat