Matka na pokusy: O všem, co se člověku vrátí

04.11.2018 | Zábava

Začnu moudrem, které bude znít, jako bych ho vydolovala z bezedné internetové studnice pseudobuddhistických motivačních citátů: „Všechno, co člověk provede, se mu vrátí stejnou mincí.“ Jenomže je to fakt, který jsem si už mnohokrát vyzkoušela na vlastní kůži.

Je úplně jedno, jestli dáváte průchod své spiritualitě v kostele, přírodě, nebo na vaginálním mapování, vyšší spravedlnost funguje na všechny. Ano, i na mě.

Jeden příklad za všechny. Jedenáct let dělám v reklamě a mimo jiné jsem strávila mnoho hodin dumáním, na který předmět denní potřeby prskneme klientovo logo čili co „obrandujeme“, aby to lidem (respektive klientům) přinášelo užitek. Trest na sebe nenechal dlouho čekat. Jedna z mých dcer zvrací v autě (to není ten trest, to má po své mamince). Bez kinedrylu nedá moje malá nebožačka ani ránu, proto se snažím mít vždy nějaký po ruce.

Onehdá jsem se vracela s dětmi po víkendu do Prahy a bylo nutno poblijóna nadopovat. Jenomže jsem nemohla najít ani jednu tabletu. Pak jsem si ale vzpomněla! Krabička onoho léku je přece v autě. Vím to určitě, protože nápis KINEDRYL vidím pokaždé, když dcerky upínám do autosedaček. Inu, hrábnu najisto do postranní kapsy po nápisu KINEDRYL, ale co nevytáhnu! Karetní hru Černý Petr „obrandovanou“ jmenovaným farmakem.

Jojo, to mám za to. Když ti totiž na déjedničce začnou z děcka tryskat zvratky jak z fontány di Trevi, tak máš největší chuť si dát karetní partičku! A malá rada kolegům na závěr: příště to aspoň pojmenujte Poblitý Petr, ať je tam nějaká souvislost s produktem, kapišto?


Matka na pokusy

HanKa je reklamní textařka a máma dvou malých dcer.

Kdysi psala blog, nyní své postřehy ventiluje hlavně na svůj Facebook.

Nerada dělá z rodičovství vědu, ale co si budeme nalhávat – on to je svého druhu pokus.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat