SOUTĚŽ: Prospějte svým vlasům, pleti a nehtům s Venirou

04.12.2018 | Zábava

Každá žena chce být krásná nejen na Vánoce. Jenže krásné vlasy, nehty nebo pokožka potřebují především odpovídající výživu. Tu jim dodáte s přírodním doplňkem stravy Venira!

Krásné a dlouhé vlasy, silné nehty, nádherná pleť - nenajde se snad ani jedna žena, která by některou z uvedených věcí nechtěla. Vzhledem ke genetickým dispozicím a celkovému životnímu stylu ovšem není vždy jednoduché požadovaného efektu dosáhnout. Proč? To už by bylo předmětem pro delší diskuze, často ale tato cesta nemusí být až tak složitá a stačí dodržovat obecně dané principy.

Jedním z nich je i takzvaná "vnitřní výživa", kterou svému tělu můžete kromě přirozené stravy (která je ovšem často nedostatečná) dodávat i doplňky stravy.

Rádi bychom tak čtenářkám Bety.cz představili Veniru, se kterou jsme si již po roce uvedení na trh získaly tisíce spokojených zákaznic a díky tomu patří mezi nejprodávanější produkty tohoto typu na českém trhu.

Venira je přírodní doplněk stravy, vyrobený v České republice, který je určen pro výše uvedené 3 oblasti. Díky pečlivě propracované receptuře se vyznačuje vysokou komplexností v působení na pojivové tkáně, což se přímo projevuje na stavu a vzhledu pokožky, vlasů a nehtů. Zatímco konkurenční produkty obsahují 16, 10 nebo pouze 6 účinných složek, každá kapsle Veniry je složena z 18 účinných látek.

Akce pro čtenářky Bety.cz

Do 31. 12. mohou čtenářky využít exkluzivní slevový kód BETY, který mohou uplatnit při nákupu na venira.cz a získat díky němu 10% slevu!
Kód není možné kombinovat s jinými kódy.

Ty pak hrají nezastupitelnou roli v působení na všechny zmíněné oblasti a pomáhají nejen na cestě za rychleji rostoucími a perfektními vlasy, nehty a nádhernou pletí, ale také v boji s velmi častými problémy, které se dnes v populaci vyskytují (pomalý růst a vypadávání vlasů, špatná kvalita vlasů a nehtů, lámající se nehty, akné, apod.) a jsou způsobeny především nedostatečnou výživou pojivové tkáně. Lze tedy zdůraznit, že hlavní předností Veniry je její komplexnost a kvalitní složení!

Veniru je možné koupit v kúrách, kdy ta základní je na 40 dnů a nejvyšší pak na 120 dnů.

Veškeré další informace, podrobné složení a zastoupení účinných látek, často kladené otázky a nápovědu k soutěžní otázce najdete na stránkách www.venira.cz.

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 5x 40denní kúru přírodního doplňku stravy Venira!

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a odpověď poslat společně se jménem a adresou na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu mailu napište "VENIRA".

Otázka:

Mohou doplněk stravy Venira užívat i těhotné a kojící ženy?
a)    ano
b)    ne

Soutěž probíhá od 4. do 11. prosince 2018

Vyhrává 5., 250., 500., 750. a 1000. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

 





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat