SOUTĚŽ: Vyhrajte jednu ze 3 vůní Lacoste od Elnino.cz

08.12.2018 | Zábava

Nenechte si pokazit dobrou náladu pochmurným počasím či stresujícími přípravami Vánoc. Odměňte se voňavým dárkem díky online parfumerii Elnino.cz již nyní a zpříjemněte si tak nadcházející hektické předvánoční období. Pro 3 z vás máme voňavé dárkové kazety vůně Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling.

Vůně cukrové vaty a makronek

Mlsat se dá i zdravě! Dámská vůně Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling vychází z klasických francouzských gastronomických lahůdek – labužnické mámení tradičních makronků a sladké cukrové vaty bude pro vaše mlsné pohárky gurmánským zážitkem.

Úvodní akordy vůně  Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling se otevírají směsicí červeného jablka, koření, šťavnaté mandarinky a ostružiny. Již zmíněné gurmánské esence v srdci doplňuje ještě květinový buket konvalinek. Elegantně laděný základ z kašmírového dřeva, pačuli, pižma a vetiveru je pak pomyslnou tečkou na již tak dokonalém voňavém dortíčku.

Toaletní voda Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling vás nadchne svou až nakažlivou dobrou náladou a svou lehkou a harmonickou vůní, po které můžete sáhnout kdykoli – do práce, do školy, při sportu, do společnosti i na schůzku.

Více informací a nápovědu k soutěžní otázce najdete na elnino.cz

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 3x vůni Lacoste od Elnino.cz!

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a odpověď poslat společně se jménem a adresou na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu mailu napište "LACOSTE".

Otázka:

Kdy byla založena módní značka Lacoste?
a)    1983
b)    1943
c)    1933

Soutěž probíhá od 8. do 15. prosince 2018

Vyhrává 5., 500. a 1000. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:27
60 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:34
24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat