SOUTĚŽ: Vyhrajte bylinnou vzpruhu pro své tělo od Salus

20.12.2018 | Zábava

Pohoda i dobré jídlo neodmyslitelně patří k blížícím se svátkům stejně jako pohádky a dárečky. Pokud nechcete nic ponechat náhodě, dopište si na seznam potřebných zásob i bylinky, které v krásném, ale často poněkud náročném období podpoří vaše zažívání či duševní pohodu. V dobře vstřebatelné tekuté formě je pro vás do doplňků stravy s vyladěným složením zpracovala značka Salus.

Prosinec je měsíc, který si doslova vychutnáváme. Mikulášská nadílka, vánoční cukroví, které je třeba ochutnávat dávno před tím, než ozdobí sváteční tabuli, štědrovečerní hostina, slavnostní návštěvy u rodiny i přátel či bujaré oslavy nového roku… To vše jsou příležitosti, které máme jen jednou za rok, a tak si je chceme pořádně užít.

Nadšení ze všech těch dobrot s námi možná nesdílí naše zažívání. Potěšit ho můžete desítkou bylin, k nimž patří oblíbené stálice smetanka lékařská, heřmánek, fenykl, zázvor či kurkuma, ale i méně známý hořec, vachta trojlistá, kardamom nebo artyčok podporující normální funkci jater a střev a přispívající k pročištění organismu či kontrole tělesné hmotnosti.

A kde že takovou kombinaci pořídit? Třeba v podobě tekutého doplňku stravy Salus Floradix Gallexier, pro který můžete snadno zaběhnout do lékárny nebo drogerií dm, Teta či Rossmann.

Tip máme i pro ty, kteří si chtějí Vánoce užít v klidu, i když dobře vědí, kolik práce je s jejich přípravami. A to radši ani nemluvíme o úkolech, které je do konce roku dotáhnout v práci. V takových situacích se skvěle hodí hořčík. Tento stopový prvek dobře známý hlavně pro svůj příznivý vliv na správnou činnost svalů, podporuje totiž i normální činnost nervové soustavy a psychiky.

Navíc přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. To z něj dělá ideální pomocníka pro nadcházející období. Doplněk stravy Salus Floradix Magnesium obsahuje hořčík v dobře vstřebatelné formě a navíc v kombinaci s bylinnými extrakty a koncentráty ovocných šťáv.

Doplňky stravy nenahrazují pestrou a vyváženou stravu.

Více se dozvíte na www.floradix-zelezo.cz.

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 3x balíček doplňků stravy Salus Floradix Gallexier a Salus Floradix Magnesium!

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a odpověď poslat společně se jménem a adresou na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu mailu napište "BYLINKY".

Otázka:

Salus Floradix Gallexier obsahuje kombinaci bylin:
a)    slaných
b)    hořkých
c)    sladkokyselých

Soutěž probíhá od 20. do 27. prosince 2018

Vyhrává 33., 333. a 999. odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde





Sledujte nás na sociálních sítích:

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat