Ty nejlepší hry na večírky. Zabavte stylově své hosty

22.01.2019 | Zábava

Novoroční oslavy jsou za námi, nicméně zimní měsíce jsou obdobím nejrůznějších večírků a setkání s přáteli. Přinášíme vám pár tipů na večerní zábavu pro dospělé, které spolehlivě pobaví vás i hosty.

Ochutnávka

Hra prakticky pro každého. Je jen na vás, zda ji pojmete méně či více nebezpečně. Jde o alespoň deset druhů potravin, které bude postupně soutěžící ochutnávat se zavázanýma očima a hádat, co přesně se v jeho ústech nachází. Fantazii se meze nekladou a reakce na obličeje soutěžících, kteří po lžičce čokoládového krému právě kousli do křenu, bývají k nezaplacení. Ostřejší verze této hry je ochutnávání alkoholu. Pokud máte více druhů, můžete to zkusit. Buďte však opatrní.

Dabing

Vyberte si film, vypněte zvuk a vžijte se do role dabéra. S ostatními hráči se dohodněte, kdo bude namlouvat kterou postavu a pusťte se do toho. Ačkoli se zkraje zdá, že je vymýšlení textu složité, po pár pivech už to většinou jde samo.

Bylo, nebylo…

Tahle hra je poměrně jednoduchá, avšak také zákeřná. Celý vtip je v tom, že si vyberete jakoukoli pohádku a dohodnete si klíčové slovo, například „Sněhurka“. Kniha nebo zařízení, ze kterého je pohádka předčítána, se posílá dokola mezi posluchači, kteří se střídají ve čtení. Kdykoli se objeví v textu klíčové slovo, musí se všichni napít. Pokud nemáte žádnou knihu pohádek po ruce, můžete si pohádku společně vymyslet.

Sprcha

Tato hra je trochu nechutná, ale o to více zábavná. Hraje se ve dvojících a spočívá v tom, že si spoluhráči naplní ústa vodou, posadí se naproti sobě a vzájemně se snaží rozesmát. Komu se to povede, si nejspíš za odměnu vyslouží pořádnou sprchu od protihráče.

Loktovaná

V této soutěži uspěje jen málokdo, ale i tak je to velká zábava. Zavažte hráči oči a řekněte mu, aby obě ruce položil lokty na stůl. Mezi ně mu pak vkládejte předměty, které za pomoci loktů bude osahávat a odhadovat, co za předmět se na stole nachází. Jednoduché to není.

Najdi „R“!

Pokud chcete své hosty pořádně protáhnout, zahrajte si tuto hru. Nastříhejte do čepice papírky, na které napíšete jednotlivá písmena abecedy. Nastavte si časový limit na třicet sekund a vylosujte písmeno. Hráči musejí v daném časovém limitu přinést na stůl co nejvíce věcí, které na vylosované písmeno začíná.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat