Narozeniny v zimě? Oslavte je stylově a v teple

08.02.2019 | Zábava

Připadá váš narozeninový den na některý z mrazivých měsíců zimy? Nevadí! Oslavovat se dá nejen v teple domova nebo v restauraci. Užijte si váš slavnostní den trochu jinak, než jste byli doposud zvyklí.

Rychlostí světla

Pokud máte rádi rychlou jízdu, rozhodně s přáteli vyrazte na motokáry. Ačkoli mnoho hal po naší republice ještě není vytápěno, zima vám dozajista nebude. Adrenalin vám rozpumpuje krev v žilách. Součástí vybavenějších motokárových drah jsou také restaurace, kde je možné se při pauze občerstvit, dát si dobrý oběd nebo zorganizovat celou narozeninovou oslavu.

Vzhůru do oblak

Jste milovníci létání? Pak je pro vás návštěva leteckého simulátoru to pravé. Usadit se do kokpitu Boeingu se vám jistě jen tak nepoštěstí, a co teprve, když máte možnost ho sami pilotovat! Letecké simulátory můžete navštívit například v Praze, pokud jste z druhého konce republiky, můžete si vyrazit zalétat nedaleko Brna, kde je kromě možnosti stát se pilotem také vinný sklípek s možností pořádání oslav.

Jídla není nikdy dost

Oslavit narozeniny v hospodě a při té příležitosti si objednat nějakou tu obloženou mísu nebo gulášek, to je klasika. Pokud však chcete, aby měla oslava trošku styl a zároveň nebyla příliš formální, zkuste running sushi. Malé mističky naplněné dobrotami, kterými si za jednotnou cenu můžete naplnit břicha dle libosti, jistě potěší oko i váš žaludek. Ne každý má však toto jídlo rád. Nejprve se dohodněte s přáteli, aby se nestalo, že se polovině osazenstva bude u stolu ze syrových ryb zvedat žaludek.

Jako v pevnosti Boyard

Vzpomínáte, jak jste jako malí nebo mladí sledovali v televizi napínavou soutěž, kde jednotlivé týmy testují své síly při plnění všemožných úkolů? Nebyli jste jediní. Boyard kdysi pobláznil Evropu natolik, že se mnoho podnikatelů rozhodlo si jednu takovou pevnost postavit a otevřít ji pro veřejnost. Po Čechách se jich v současné době nachází několik a jejich cílem je jediné – nabídnout návštěvníkům všech věkových kategorií hodiny plné zábavy. Vezměte partu nebo rodinu a vyrazte si zařádit!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat