Které testerky vyzkouší zastřihovač vousů Rowenta Stylis

04.02.2019 | Zábava

Přemýšlíte o ideálním dárku pro svého partnera, tatínka, bratra nebo třeba kamaráda, který si zakládá na svých vousech? Pak je zastřihovač vousů Rowenta Stylis tím pravým. Přesvědčit se o tom budou moci v rámci testování naše testerky, respektive jejich mužští testeři. Jste mezi vybranými?

Zastřihovač Rowenta Stylis TN2850F4 dokonale upraví vousy. Ostré čepele s titanovým povrchem se samoostřící technologií a širokými možnostmi přesného nastavení od 0,5 mm zajistí skvělý výsledek. Snadno se používá a je vybaven ultra dlouhou 90minutovou výdrží bez dobíjení, USB nabíječkou a možností použití i s kabelem. Tento zastřihovač vousů je ideálním nástrojem, který lze použít kdykoli a kdekoli.

Titanový povrch pohyblivé čepele zvyšuje odolnost a zajišťuje dlouhodobý výkon. Chrání ostrost čepele díky trojnásobně vyšší tvrdosti, než má nerezová ocel.

Efektivního zastřižení docílíte jedním tahem. Samoostřící čepele s titanovým povrchem pro účinnost odolávající zubu času. Nastavitelný hřeben na vousy nabízí jedenáct různých délek zástřihu od 0,5 mm do 10 mm: dokonalý pro klasickou bradku i třídenní strniště. Díky nastavení s přesností na 1 mm dosáhnete individuálního vzhledu podle momentální nálady.

Chytrý systém uzamčení nástavce zajišťuje precizní a úhlednou úpravu vousů bez rizika neúmyslné změny délky střihu.

Naprostý komfort představuje také plné nabití akumulátoru za pouhé 2 hodiny dobíjení. Čepele lze sejmout a opláchnout vodou, což usnadňuje čistění.

Které testerky se mohou těšit na zastřihovač Rowenta Stylis?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jak přijímají první vrásky a zda by vrátily čas do doby, kdy žádné neměly.

Balíček se zastřihovačem Rowenta už je na cestě k těmto testerkám: Hánč, denitek, tanullka a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat