Týmové hry jsou stále populárnější. Proč byste na ni měli vyrazit

10.09.2019 | Zábava

Přemýšlíte o nějaké zábavě s přáteli a chcete také jednou vyměnit tradiční posezení v hospůdce nebo túru za neobvyklý zážitek, který bude bavit každého? Pak vyzkoušejte týmovou hru! Tato zábava se stává velmi populární po celém světě. O tom, proč tomu tak je, se přesvědčil i náš testerský tým, který vyzkoušel týmovou hru Futurento. Přečtěte si jeho hodnocení a recenze!

Uplatnění pro každého


Hra Futurento z našeho testování dává příležitost potrápit mozkové závity každému. Na své si zkrátka přijdou všichni členové týmu!

Témat, na kterých týmové (nebo také únikové) hry stavějí, najdete celou řadu. Jedno je ale spojuje. Jde o to, vyřešit v uzavřené místnosti s různými předměty a indiciemi, jeden nebo více rébusů a tím se z místnosti v určeném časovém limitu osvobodit.

Nepotřebujete k tomu vůbec nic, kromě vlastního mozku. K řešení rébusů a nacházení indicií postačí trocha logického uvažování a ostražitost. Nemusíte se ale bát, že na vyřešení rébusu nebudete stačit. V únikových hrách najdete rozličné úkoly od postřehových, manuálních i logických, co je však nejpodstatnější, je spolupráce celého týmu. Každý jeho člen si tak najde své uplatnění.

Skvělá zábava z budoucnosti

Ostaně o přednostech týmové hry se přesvědčila i naše testerka a její přátelé, kteří společně otestovali hru Futurento. Jak si ji společně užili?

Futurento je opravdu zajímavá, příběhově dobře propracovaná hra. Množství nejrůznějších druhů úkolů dává možnost všem, ať už jste dobří v čemkoliv. Velmi oceňuji možnost odpočinku, pití v průběhu i vracení se k úkolům, které nebyly napoprvé splněny. Obsluha je milá, vlídná, vše perfektně vysvětlí, pomůže, vyzdvihovala v hodnocení testerka GabaSan.


Naše testerka (a její tým) si nemohla hru Futurento vynachválit.

Celá hra funguje je ovládána pomocí chytrého telefonu hráče, takže s ním otevíráte dveře, sbíráte body, ale také sledujete čas. „Využití moderních technologií je jedním slovem fantastické. Odemykání a získávání bodů pomocí chytrého telefonu na zápěstí je originální, efektivní a zároveň jednoduché, chválila GabaSan.

Ve Futurentu potrápíte své mozkové závity, vyzkoušíte svou sílu, hbitost, i týmového ducha, ale hlavně si to parádně užijete, což potvrzuje i naše testerka: „Některé úkoly jsou těžší, některé jednodušší, vybere si každý. Nudit se určitě nebudete. Zážitek stál za to, rozhodně doporučuji vyzkoušet. My se tam určitě zase vypravíme!

Všechna hodnocení najdete ZDE.

Jak hra probíhá? Inspirujte se na následujícím videu!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat