Kterých 20 testerek vyzkouší luxusní olejové sérum Onclé s kmenovými buňkami

07.03.2019 | Zábava

Luxusní olejové sérum Onclé ošetřuje, zpevňuje, chrání a obnovuje vnitřní struktury pokožky při striích a jizvách. Redukuje celulitidu a je vhodné i pro dehydratovanou a stárnoucí pokožku. Na vlastní kůži se o tom přesvědčí i 20 z našich testerek. Usmálo se štěstí i na vás?

Luxusní olejové sérum Onclé obsahuje jedinečnou biosložku extrakt z rostlinných kmenových buněk AKOSKY® APIUM, která aktivuje tvorbu nového kolagenu a chrání pokožku před její destrukcí.

A jaké jsou jeho další přednosti?

  • cíleně působící kosmetická péče
  • použití na tělo i obličej
  • hloubková výživa a hydratace
  • dermatologicky testováno
  • aktivní regenerace a remodelace kůže
  • ošetření, zpevnění a ochrana poškozené pokožky
  • zlepšení hladkosti a elasticity pokožky
  • dlouhodobá hydratace
  • nový český výrobek

Příznivě působí také na správné sestavování kolagenu, a tím na hladkost a zlepšení elasticity pokožky. Bohaté složení obsahuje z 98 % komplex vysoce kvalitních aktivních olejů (BIO šípkový, bavlníkový, mandlový, SQUALAN, broskvový, meruňkový), které působí do hlubších vrstev pokožky. Sérum je bohaté na Omega 3, 6 a 9 mastné kyseliny, vitaminy A, E, F a další přírodní antioxidanty, které podporují přirozenou strukturu pokožky. Bez geneticky modifikovaných organismů (GMO).

Které testerky se mohou těšit na olejové sérum Onclé?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, zda používají v péči o pleť oleje a kdy si naposledy připadaly jako v bavlnce.

Balíček s Luxusním olejovým sérem Onclé už je na cestě k těmto testerkám: Kytinka, Amandil, javija a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat