Známe testerky, které s námi budou hubnout díky programu Prodietix

31.03.2019 | Zábava

Po loňském úspěchu, kdy s námi v rámci testování francouzské proteinové diety hubly čtyři testerky, jsme se rozhodli dát šanci dalším z vás. Které šťasné testerky, jejichž cestu za vysněnou postavou budeme společně s vámi sledovat, jsme vybrali?

Prodietix proteinová dieta přináší širokou škálu speciálních proteinových jídel, která plnohodnotně dokážou nahradit běžnou denní stravu člověka. Na výběr máte z několika desítek sladkých či slaných potravin. Polévky, omelety, těstoviny, pečivo, krekry, studené nápoje, teplé nápoje, palačinky, smoothies, krémy, koláče a další nejen chutné, ale i zdravé pokrmy. Vyráběny jsou ve Francii pouze z přírodních zdrojů nejvyšší kvality s vysokým obsahem proteinů. Tedy například z mléka, vaječných bílků, sóji, syrovátek a jiných. Obsahují celou řadu vitaminů a minerálů, které lidský organismus denně potřebuje.

Prodietix proteinové potraviny se snadno připravují a disponují širokou nabídkou receptů, jež pomohou si proteinovou dietu ještě více vychutnat.

Program Prodietix probíhá ve třech fázích. Ve fázi první dochází ke kompletnímu nahrazení běžného jídelníčku za jídelníček složený pouze z proteinových potravin a povolené zeleniny. Tato fáze ne nadarmo nese název „váhová redukce“, protože dochází k navození ketózy a úbytek kilogramů je nejvíce znát. Druhá a třetí fáze plní funkci pozvolného návratu k běžnému jídelníčku pomocí postupného zahrnování sacharidů a tuků do stravy. Prodietix proteinová dieta je efektivní a zdravý způsob hubnutí s garantovanými výsledky. Existuje však několik podmínek, které je nutné dodržovat, aby správně fungovala.

Proteinová jídla obsahují pro správné fungování organismu potřebné vitaminy a minerály. Není nutné užívat další suplementy a doplňky stravy. Příprava je nenáročná a rychlá. Neobsahují přídavné příchuti, zákazník si vystačí ve většině případů pouze se shakerem, případně mikrovlnou troubou. Pro správný efekt Prodietix hubnoucích programů je nutné dodržení tří podmínek Prodietix proteinové diety, tedy správného pitného režimu, konzumace povolené zeleniny a pravidelnost v jídle.

Které testerky se mohou těšit na proteinovou dietu Prodietix?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, zda používají v péči o pleť oleje a kdy si naposledy připadaly jako v bavlnce.

Balíček s proteinovou dietou prodietix už je na cestě k těmto testerkám: Inutec, Klera, Alus a Hana.popelka.kusa. Výherkyním gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.




Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:07
54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat