Kterých 8 testerek vyzkouší Ultramat XL Turbo od Viledy

02.04.2019 | Zábava

Chystáte se na jarní úklid? Pak by to jistě chtělo pořádného pomocníka, který vám vaše úsilí usnadní. Přihlásila jste se do našeho testování mopu Ultramat XL Turbo od Viledy? Víme, které z testerek tento skvělý mop získají! Jste mezi nimi i vy?

S mopem Ultramat XL Turbo bude (nejen) jarní úklid hračka! Jedná se o set plochého XL mopu a kbelíku se šlapacím pedálem. Hlavice mopu je ve srovnání s produkty ze standardní řady o 20 % delší a zajistí rychlé a pohodlné vytírání podlah.

Mop Ultramat XL Turbo nabízí také jednoduché a velmi efektívní vyždímání díky vylepšenému a zjednodušenému vkládání mopu do ždímacího koše a také rotačnímu systému, který je poháněný jednoduchým sešlápnutím pedálu. Díky pedálu není při ždímání potřeba žádné námahy. Dokonale vyždímaný mop pak zanechá vaši podlahu rychle suchou.

Návlek je tvořen 2 druhy vláken, které lépe odstraňují nečistoty a perfektně vyčistí vaši podlahu. Mikroaktivní vlákna pohltí a setřou mastnotu a šmouhy. Abrazivní vlákna lépe odstraní i zaschlé nečistoty. Návlek je navíc možné prát až na 60 °C (nedoporučuje se však používat aviváž nebo sušičku). Kvalitní trojdílná teleskopická tyč s volitelnou délkou nabízí maximální délku tyče 125 cm.

Ultramat XL Turbo je vhodný na všechny typy tvrdých podlah. Tvar ždímače brání vystříknutí vody při ždímání. Rozměr hlavice mopu je 43 x 13 cm.

Které testerky se mohou těšit na mop Ultramat XL od Viledy?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, co nikdy nevynechají při jarním úklidu a jak dlouho jim trvá.

Balíček s mopem Ultramat XL Turbo už je na cestě k těmto testerkám: Littlecharm, kamca1122, hajecek a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat