Které testerky vyzkouší mixéry Eva Hajkova

25.04.2019 | Zábava

Mít doma kvalitní mixér je v dnešní době, kdy stále více lidí dbá na zdravý životní styl, prakticky nezbytnost. A právě takový si během našeho Dne s testováním vyzkouší i naše testerky. Jste jednou z těch, které na vlastní kůži (a především chuťové buňky) otestují?

Mixéry byly na českém a slovenském trhu představeny koncem roku 2017 a od té doby jimi mixuje více než 200 spokojených zákazníků. Značka mixérů Eva Hajkova si zakládá na kvalitě, značné trvanlivosti, extrémně nízké spotřebě energie a skvělé zákaznické i technické podpoře! Přijďte si mixéry v rámci Zážitkového testování také vyzkoušet!

Tento inteligentní a univerzální krasavec se může pochlubit jak elegantním designem, tak svými nestandardními rozměry, které umožňují lepší skladnost, tudíž šetří místo na kuchyňské lince. Je momentálně nejlepším mixérem na trhu díky svým mimořádně praktickým vlastnostem a bezkonkurenčností, co se týká poměru kvality, výkonu a ceny.

Jedinečný tvar drticí čepele se 6 noži pocházejícími přímo z Japonska dokáže rozdrtit jakýkoliv druh potravin. Mixér seká, drtí, ohřívá, mele jak mokré, tak suché, měkké i tvrdé, menší či větší množství. Získáte díky němu nejen známá smoothie, ale také lahodná ořechová másla, rostlinná mléka, zdravou domácí zmrzlinu, ledové tříště, jemné omáčky, polévky a krémy.

Dvoulitrová nádoba z kvalitního tritanu je zdravotně nezávadná bez bisfenolů. Spodek nádoby není z plastu, tak jak je to u jiných mixérů, ale z kvalitního ocelového kotouče, který vydrží mnohem déle. Mixér je vybaven hned několika bezpečnostními funkcemi – mimo jiné důležitou dětskou pojistkou (jelikož malé dětské prstíky jsou všude a rozhodně nechcete, aby vám mixér nechtěně spustily). Bez nasazení nádoby na samotnou základnu mixéru se vám mixér nezaktivuje, což je další bezpečnostní vychytávkou. K mixéru je možné si dokoupit menší, 1,5litrovou nádobu.

Které testerky se mohou těšit na Zážitkové testování s mixéry Eva Hajkova?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jaký oblíbený pokrm v mixéru připravují.

Zážitkového testování se zúčastní tyto testerky: simater, Werka, gabulka a další. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:52
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat