Kterých 10 testerek vyzkouší 100% rostlinnou Floru Original

23.04.2019 | Zábava

Flora Original je teď 100% rostlinná a obsahuje ještě více slunečnicového a lněného oleje. O jejích skvělých vlastnostech se budou moci přesvědčit i naše testerky. Jste mezi těmi vybranými?

Nová receptura Flory Original už neobsahuje mléčnou složku, proto je vhodná i pro vegany. A navíc se skvěle hodí pro takzvaná rostlinná pondělí!

Flora Original je rostlinný roztíratelný tuk se sníženým obsahem tuku (45 %), vhodný na mazání a přípravu pomazánek.

Flora má vysoký obsah polynenasycených mastných kyselin, dobrých tuků omega 3 (ALA) a omega 6 (LA), které jako součást pestré vyvážené stravy při zdravém životním stylu přispívají k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi a tím pomáhají udržovat vaše srdce zdravé.

  • Obsahuje o 70 % méně nasycených mastných kyselin než máslo
  • Obsahuje vitaminy A, D a E
  • 100 % rostlinná receptura, vhodná i pro vegany

Které testerky se mohou těšit na testovací balíček s Florou Original?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jaký nejvýznamnější krok učinily pro své zdraví.

Balíček s Florou Original a dalšími dobrotami už čeká na tyto testerky: apalushka, vlasta1212, dennas a další. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat